Komplett - Vitaminer och Mineraler

Jämför produkt Komplett - Vitaminer och Mineraler online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Komplett - Vitaminer och Mineraler i kategorin 20 på varumärket Ledins här hos oss.

Produktinformation

Ledins Komplett är en multivitamin som innehåller 12 vitaminer och 9 olika mineraler och dessutom betakaroten. En multivitamin som gör skäl för namnet då den innehåller alla viktiga vitaminer du kan tänkas behöva komplettera med samt betakaroten.

Produkten innehåller även hela 9 mineraler som zink, järn och magnesium. Endast en tablett om dagen räcker.

En burk innehåller 100 tabletter och räcker alltså i 100 dagar. Ledins Komplett - Vitaminer och Mineraler är helt fri från jäst, gluten och laktos. .

Se gärna också

Omega-3 Flytande -15%

Förutom helt naturlig fiskolja så innehåller Ledins Omega 3, 1% naturlig citronolja. Ledins Omega 3 har för andra gången fått pris för bästa smak av International Taste & Quality Institute, iTQi. iTQi som finns i Bryssel är en ledande, oberoende organisation som enbart är avsedd att bedömma, hylla och föra fram världens mest välsmakande mat och dryck. Dessutom är Ledins Omega 3 kolesterolreducerad, har hög renhet och stabilitet, vilket analyseras vid varje tillverkningstillfälle. Peroxidtal är ett mått på stabilitet. Ledins analyserar peroxidtalet på varje tillverkad batch av fiskolja. Analysvärdet låg under 2008 på ca 1 meq/kg &ndash vilket är ett mycket bra värde och tyder på en olja av hög kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bordtennisracket

Bordtennisracket från Yasaka

Se alla produkter
Cykeldator

Cykeldator från Garmin

Se alla produkter
Uppblåsbar båt

Uppblåsbar båt från Bestway

Se alla produkter
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Coway

Se alla produkter