Produktinformation

Assault Airbike är populär inom CF och ger en extremt tuff träning. En "måste-ha" maskin på gym för högintensiv konditionsträning.

Tänk på att en Assault Bike aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har "fötter". Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt.

Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilket en underlagsmatta skyddar bra emot. Vi rekommenderar därför alla våra kunder att ha någon form utav golvskydd under sin Assault Bike. .

Airbike Attack bike från andra varumärken

Upp till 17% rabatt
ASSAULT AIRBIKE - CLASSIC

Airbike Attack bike från Assault

Visa produkter inom Airbike Attack bike från Assault.
Kraftmark Airbike

Airbike Attack bike från Kraftmark

Här har vi samlat Airbike Attack bike från Kraftmark.
MAXXUS Assault Bike AirBike MAXXUS 90 PRO

Airbike Attack bike från MAXXUS

Utforska allt inom Airbike Attack bike från MAXXUS.
Motion & Fitness PRO Air Bike, Airbike & Attack bike

Airbike Attack bike från Motion & Fitness PRO

Utforska allt inom Airbike Attack bike från Motion & Fitness PRO.

Se gärna också

Motion & Fitness PRO Air Bike, Airbike & Attack bike

Denna Airbike ifrån motion & fitnessPRO kombinerar en kraftig ram med lager i precision och kraftiga leder för att leverera en solid och kraftig Airbike. Genom dess vikt på 55kg så ger den en stabilitet i utförandet på cykeln för att kunna ge maximal effekt. Det stora fläkthjulet med kraftiga fläktblad ger ett kraftigt motstånd i momentet. Denna airbike är remdriven vilket ger den en ljudlös och friktions gång. En tydlig display som är enkel för användaren att avläsa. Airbike är en väldigt populär cykel som passar utmärkt för både uppvärmning och träning. Dess funktion med handtagen gör att man vid användning har möjlighet att även aktivera överkroppen vid träningen. Perfekt cykel för att höja pulsen. Cykeln är mycket enkel att använda och den bygger på ett luftmotstånd, vilket innebär att ju fortare man trampar desto högre motstånd. Den passar in i alla olika miljöer - från rehabilitering till konditionsträning på gym, Airbiken passar utmärkt att ha på din CF anläggning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024