Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Bodybar, Rörlighet

Beställ Kraftmark Bodybar, Rörlighet på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Bodybar, Rörlighet inom kategorin Balans rörlighet.

Produktinformation

Bodybar är ett perfekt redskap för att träna kroppsstyrkan, flexibilitet och balans. Body bar finns i flera olika viktklasser och är färgkodade vilket gör de lätta att urskilja.

Body baren är perfekt verktyg för hemmaträningen då den inte tar någon plats och går att göra en mängd olika övningar med, endast fantasin sätter gränserna. Gummerat grepp Färgkodad viktmarkering Enkel att förvara .

Se gärna också

SKLZ Core Wheels-2pk, Träningsredskap -10%

Detta SKLZ Core Wheels maghjul är ett kraftfullt verktyg för att ta din kärnträning till nästa nivå. Ta dina plankor, armhävningar och pelarövningar till toppklass med Core Wheels dynamiska core-tränare! De rullande hjulen på varje sida destabiliserar dina rörelser, få dina axlar, överkropp och höfter att arbeta hårdare än någonsin tidigare. Maghjulen har ergonomiska skumhandtag, en lätt design och en träningsguide för att komma igång. Utveckla pelarstyrka i axlar, torso och höfter genom olika övningar med SKLZ Core Wheels maghjul. Träna din core och maximera din flexibilitet medan du tonar muskler i midjan. Hjulen möjliggör en mängd olika övningar från många vinklar för att se till att ditt träningspass aldrig blir tråkigt. Säg adjö till de vanliga, tråkiga magträningarna, och hej till detta innovativa SKLZ Core Wheels maghjul för nya dynamiska övningar! Färg: Gul och svart Material: PVC, PU, ABS Mått: 24 x 15,2 x 24 cm (L x B x H) Hjulen på båda sidor rullar tillsammans Ergonomiska skumhandtag Lättviktig design Med träningsguide Använd för coreträning Förbättra traditionella plank- och push-up-övningar Utveckla pelarstyrka (axlar, torso och höfter)

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Motionscykel

Motionscykel från FitNord

Se alla produkter
Kylning

Kylning från Thermal Grizzly

Se alla produkter
Underställ

Underställ från Mons Royal

Se alla produkter
Mobiltelefon

Mobiltelefon från Motorola

Se alla produkter