Sidan innehåller annonslänkar

Superior Barncykel F.L.Y. 20 DB

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lätt och underhållande juniorcykel som vägrar låta materialet sätta gränserna Den superlätta och underhållande Superior F.L.Y. 20 DB är den optimala hojen för juniorer som vill utvecklas och vägrar låta materialet sätta gränserna.

En snabb och välbyggd 20-tummare med kvalitativ specifikation som hämtat inspiration från Superior´s vassa tävlingshojar och som aldrig backar för nya utmaningar. Modellen är utrustad med komponenter som tål lite tuffare tag och den kvalitativa aluminiumramen är lätt och har samma höga klass som avsevärt mycket dyrare cyklar.

En lättstyrd och engagerande juniormodell som levererar pålitlig prestanda, hög driftsäkerhet och som dessutom kan utrustas med olika typer av tillbehör om så skulle önskas. Nyckeln till framgång! Superlätt och extremt körglad modell för kräsna juniorer som gillar att cykla i olika typer av terräng Dubbelreducerad aluminiumram med samma fina kvalitet (6061 T6) som vuxenmodellerna Beprövad drivlina med 7 växlar från Shimano (Tourney) som styrs via ett lätthanterligt vridreglage Kraftfulla skivbromsar från Alhonga (HJ-372) med reglage anpassade för juniorer Robust hjulset med kvalitetsgummin från Schwalbe som klarar de flesta typer av underlag En cockpit med helt ny styrkombination för en bekvämare position och mera körglädje Kvalitativ aluminiumram med lite lägre insteg och en pålitlig 7-växlad drivlina Stommen består av en dubbelreducerad ram i aluminium (6061 T6) med samma låg vikt och höga kvalitet som på Superior´s MTB-cyklar för vuxna

Svindlande farter uppnås med hjälp av en funktionell 7-växlad drivlina från Shimano (Tourney) som både är pålitlig och inkluderar ett lätthanterligt vridreglage från samma funktionella serien som såklart är speciellt anpassat för mindre händer. Lätthanterlig och smidig hoj som uppgraderats med kraftfulla skivbromsar När farten ökar och klättringarna blir tuffare kommer räddningen att vara cykelns låga vikt vilket tillsammans med en modern utväxling ser till att cykeln verkligen lever upp till högt ställda förväntningar i uppförsbackarna.

Ett lågt överrör som gör det enkelt att kliva på och av cykeln, vilket tillsammans med kraftfulla skivbromsar med reglage som är fullt anpassade för barnens lite mindre händer ökar säkerheten ytterligare. Föredömligt okomplicerad konstruktion med låg vikt Kombinationen av en högkvalitativ ram och lätta komponenter med okomplicerad design ger både hög säkerhet, grym kontroll och riktigt fin respons.

En snabb juniormodell med en föredömligt okomplicerad konstruktion och riktigt låg vikt som verkligen trivs när det går undan ute i spåren... vi är helt säkra på att du kommer få jobba ordentligt för att hitta en vassare hoj på den här prisnivån!

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024