Produktinformation

Temperamentsfull juniorcykel som vägrar låta materialet sätta gränserna Den temperamentsfulla storsäljaren Superior Team 20 är helt perfekt för kräsna juniorer som vill kunna utvecklas och vägrar att låta materialet sätta gränserna. En kvick och riktigt lätt 20-tummare med kvalitativ specifikation som hämtat massor av inspiration från Superior´s vassaste tävlingshojar och som aldrig backar för en utmaning.

Modellen är utrustad med komponenter som tål tuffa tag och den lätta aluminiumramen har en sportig geometri och samma höga klass som avsevärt mycket dyrare cyklar. En lättkör och engagerande MTB som levererar pålitlig prestanda, hög driftsäkerhet och som dessutom kan utrustas med olika typer av tillbehör om så skulle önskas.

Nyckeln till framgång! Temperamentsfull och körglad modell för kräsna juniorer som gillar att cykla i stökig terräng Dubbelreducerad aluminiumram med samma fina kvalitet (6061 T6) som vuxenmodellerna Beprövad drivlina med 8 växlar från Shimano (Claris) som styrs via ett lätthanterligt reglage Kraftfulla skivbromsar från Alhonga (HJ-372) med reglage anpassade för juniorer Robust hjulset med kvalitetsgummin från Schwalbe som klarar de flesta typer av underlag En cockpit med helt ny styrkombination för en sportigare position och mera körglädje Kvalitativ aluminiumram med lite lägre insteg och en pålitlig 8-växlad drivlina Stommen består av en dubbelreducerad ram i aluminium (6061 T6) med samma låg vikt och höga kvalitet som på Superior´s MTB-cyklar för vuxna Svindlande farter uppnås med hjälp av en beprövad 8-växlad drivlina från Shimano (Claris) med bred utväxling (28Tx11-32T) som både är pålitlig och inkluderar ett lätthanterligt reglage från samma funktionella serie, och som såklart är speciellt anpassat för mindre händer.

Lätthanterlig och smidig hoj som uppgraderats med kraftfulla skivbromsar När farten ökar och klättringarna blir tuffare kommer räddningen att vara cykelns låga vikt vilket tillsammans med en modern utväxling ser till att cykeln verkligen lever upp till högt ställda förväntningar i uppförsbackarna. Ett lågt överrör som gör det enkelt att kliva på och av cykeln, vilket tillsammans med kraftfulla skivbromsar med reglage som är fullt anpassade för barnens lite mindre händer ökar säkerheten ytterligare.

Högklassig modell för ambitiösa juniorer som älskar när det undan i spåren Kombinationen av en kvalitativ aluminiumram, beprövade växelkomponenter, robusta hjul med kvalitetsgummin från Schwalbe och hydrauliska skivbromsar ger hög säkerhet, grym kontroll, rätt grepp och riktigt fin respons. En vass modell med en genomtänkt och beprövad konstruktion som passar ambitiösa juniorer som älskar när det går riktigt fort i spåren...

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024