Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Line - R2.215 Hip Trust, Styrkemaskiner - Ben

Jämför produkt Kraftmark Line - R2.215 Hip Trust, Styrkemaskiner - Ben online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Line - R2.215 Hip Trust, Styrkemaskiner - Ben i kategorin Ben här hos oss.

Produktinformation

Viktstapelmaskin; pendel för träning av höftmuskler Justerbar plattformshöjd Stort antal lutningsjusteringar (pendel) Utmärkt biomekanisk rörelse Enheten är bekväm och övningen är enkel och säker Ergonomiska, mjuka och hållbara handtag Pulverlackerad ram - motståndskraftig mot korrosion och mekanisk skada Stabil konstruktion av hållbara och tjocka profiler Solid, bekväm klädsel gjord av dubbelskiktad foam täckt med högkvalitativt syntetiskt läder Läsbara grafiska informationstavlor Universell stack tornhöjd L x B x H 1625 x 1130 x 1498 mm Totalvikt 198 kg Viktstapel 104 kg .

Se gärna också

MAXXUS Benpress Hacklift MAXXUS 2in1 -10%

Kombinationen av benpress och hacklift är idealisk för omfattande benträning och framförallt för att du får en two in one-funktion så du slipper köpa båda och dessutom sparar massa plats. Maskinen har fem olika hack/positioner för att lägga av vikten på och spärra rörelsen när du har gjort dina repetitioner för både benpress och hackligt. Omvandlingen från benpressen till hacklift tar bara några sekunder och din vila mellan seten reduceras till ett minimum tack vare den snabba justeringen. Ryggdynan är monterad så du kan flytta den och när du tränar benpress har du ryggdynan monterad mot fotplattan som du har fötterna på när du tränar hacklift. Den plattan är även ställbar i vinkeln för att anpassa efter dig och din starkaste position. När du sen tränar hacklift fäller du upp fotplattan för benpress och monterar ryggdynan över den och mellan axelkuddarna. Smidigt va? För att underlätta träningen i benpress finns två handtag för att hålla dig kvar i stolen och totalt fyra hantag för att föra spärren åt sidan för att börja och tillbaka för att avsluta. För träning med hacklift finns två handtag i höjd med huvudet för att föra spärren åt sidan för att börja och tillbaka för att avsluta. Övrig information Förpackningens mått/vik(LxBxH)t: ca 214,5x81,5x38cm/150kg Viktplåthållarens längd: 44cm Benpress och hacklift Fem positioner låsning/spärr Klarar av att belastas med 400kg Viktskivor ingår ej

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ergonomiska möss

Ergonomiska möss från Logitech

Se alla produkter
Cykelverktyg

Cykelverktyg från BBB

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från A.VOGEL

Se alla produkter
Kroppsskydd

Kroppsskydd från Gymstick

Se alla produkter