Kolink Observatory Y Mesh ARGB Midi-Tower Gaming Case-Black Window

Beställ Kolink Observatory Y Mesh ARGB Midi-Tower Gaming Case-Black Window på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kolink Observatory Y Mesh ARGB Midi-Tower Gaming Case-Black Window inom kategorin Chassi.

Produktinformation

Kolink Observatory Y Mesh ARGB Mid-Tower Case är ett förstklassigt chassi för kraftig hårdvara och RGB-älskare. Fyra Kolink Umbra PWM/aRGB 120 mm-fläktar kommer förinstallerade på fram- och bakpanelen för optimalt luftflöde och enastående design.

Den rymliga interiören är lätt att komma åt, tack vare avtagbara paneler och det finns gott om stöd för avancerad hårdvara.•Premium mid-tower med frontpanel i mesh och sidoventilation•Fyra förinstallerade Kolink Umbra PWM/aRGB 120mm fläktar•Omfattande stöd för kylning av hårdvara, byggd för anpassad vattenkylning•Avtagbara paneler och gångjärnsförsedd sidopanel i härdat glas för enkel åtkomst•Rymmer upp till 380 mm långa GPUer och vertikal montering*•Kompatibel med Kolink Umbra ARGB kontroll Software*GPU Kit säljs separatFÖRBÄTTRADE FUNKTIONERSom en uppdaterad version av Kolink Observatory-designen har Kolink Observatory Y Mesh aRGB förbättrade funktioner och stöd med extremt användarvänlig design. Frontpanelen är tillverkad i mesh med ett utökat utrymme mellan chassits front för fläktarna, vilket ger förbättrat luftflöde till chassit.

Fronten är utrustad med 3 Umbra PWM ARGB 120mm fläktar för att skapa en fantastisk ljusshow efter eget behov.Kolink Observatory Y Mesh aRGB använder högkvalitativa byggmaterial och erbjuder bra stöd och stabilitet för all hårdvara du installerar. Ramen och panelen är tillverkade av 0,7 mm SPCC-stål, vilket ger en robust struktur för chassit.OMFATTANDE KYLVALKolink Observatory Y Mesh aRGB har fyra förinstallerade Kolink Umbra PWM/aRGB 120 mm fläktar.

Tre är monterade på frontpanelen och en på bakpanelen. Som PWM-fläktar anpassas deras hastighet för att matcha arbetsbelastningen – med högre varvtal under intensiva arbetsbelastningar och färre varv när de inte behövs för tystare drift.

Detta stärker luftflödet från ventilationen och nätpanelen.Alternativt finns det omfattande stöd i hela chassit för både fläktar och radiatorer, vilket gör Kolink Observatory Y Mesh aRGB perfekt för vattenkylning med dubbla radiatorer. Frontpanelen rymmer tre 120 mm eller 140 mm fläktar.

Panelen kan alternativt tillgodose radiatorer på 240 mm, 280 mm och 360 mm. På topp panelen finns det plats för antingen tre 120 mm fläktar, två 140 mm fläktar eller upp till en 360 mm radiator.

Slutligen kan den bakre panelen hålla en enda 120 mm/140 mm fläkt eller kylare medan PSU-höljet har fästen för två 120 mm fläktar. Dessutom finns det utrymme för en CPU-kylare upp till 175 mm tack vare den rymliga interiören.FLEXIBILITET MED HÅRDVARAMed sin speciellt utvalda interiör ger Observatory Y Mesh aRGB dig en otrolig flexibilitet när det kommer till hårdvaran du installerar.

Du har även stöd för E-ATX, ATX, Micro-ATX och Mini-ITX moderkort samt sju expansionsplatser på bakpanelen. Med utrymme för upp till 380 mm långa kort, kan detta chassi rymma de flesta GPUer med tre kortplatser som för närvarande finns tillgängliga.Längre ner i chassit finns ett dedikerat PSU-hölje med en avtagbar panel för att ge enklare åtkomst.

I höljet finns plats för en ATX-strömförsörjning upp till 190 mm lång, samt två 3,5” hårddiskar eller två 2,5” SSDer. Dessutom finns det fästen för tre 2,5-tums SSD-enheter på baksidan av moderkortet.KABELHANTERING OCH ANSLUTNINGObservatory Y Mesh aRGB hjälper dig att hålla en stilren kabeldragning, med ett dedikerat område bakom moderkortets baksida för kabelhantering.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Cykelbelysning

Cykelbelysning från OXC

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från KHADI

Se alla produkter
Hälsa

Hälsa från BIRKENSTOCK

Se alla produkter
Radiostyrda leksaker

Radiostyrda leksaker från HBX

Se alla produkter