Sidan innehåller annonslänkar

Kolink Rocket Heavy Aluminium - Gunmetal Grey

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Den kompakta Kolink Rocket Heavy har support för stor mängd hårdvara, trots sin blyga storlek på 15,8L. Med plats för trippel-slots vertikalt monterad 340mm VGA kort i samband med den inkluderade PCI-E riser kabeln, en 240mm radiator och SFX-L PSU som standard är Rocket Heavy ett litet chassi med stora funktioner.

• Frontpanel i aluminium med hexagonutskärningar för ventilation och dammfilter• Två sidopaneler i härdat glas • Designad för Mini-ITX moderkort – endast 15,8L i storlek• Trippel-slot vertikal GPU support med hållare och PCI-E 3.1 Riserkabel inkluderad• Support för radiator upp till 240mm i topp• 120mm PWM fläkt monterad i topp• I/O Panel med 1 x USB3.2 Typ-C, 2x USB 3.0 & 2x USB 2.0, HD Audio• Support för grafikkort upp till 340 mm, CPU kylare 85mm, SFX-L PSU´sEntusiastisk elegansRocket Heavy har designats för att erbjuda ett SFF chassi som trots sin storlek erbjuder en imponerande setup. Den ventilerade front- och toppanelen är tillverkad i aluminium, med en attraktiv hexagonal utskärning i front, samt en mer traditionell luftig design i toppen där en 240mm radiator kan monteras.

En 120mm PWM fläkt är även inkluderad i topp som standard. Utöver den inkluderande fläkten finns det även utrymme för ytterligare en 120mm fläkt i toppen, samt en 120mm fläkt bredvid moderkortet (en smal 120mm fläkt är rekommenderad här om du använder ett långt grafikkort).

Båda sidopaneler är tillverkat av härdat glas. Kolink Rocket Heavy Fokus på hårdvara Interiören är svart och har tillräckligt med utrymme för en imponerande setup, trots sin storlek på enbart 15,9L.

Det finns support för 340mm grafikkort vilket är monterat vertikalt och kan vara upp till trippel-slot i tjocklek. Den inkluderade GPU hållaren och 150mm PCI-E 3.1 riserkabeln möjliggör snabb och effektiv montering samt smidig anslutning till ditt Mini-Itx moderkort.

CPU kylare upp till 85mm får plats, även om chassit är väl anpassat för vattenkylning. Rocket Heavy har support för SFX och SFX-L nätaggregat som standard.

I/O panelen som syns på fronten har en USB 3.2 Typ-C port, två USB 3.0 Typ-A, såväl som två USB 2.0. SpeficationerMått 180 x 265 x 350 mm (B x H x D)Mått paket 240 x 305 x 405 mm (B x H x D)Material Aluminium, Stål, Härdat glasPacketering EPE SkumVikt ca.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024