Sidan innehåller annonslänkar

Max Trainer M3

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Max Trainer M3 är en högkvalitativ crosstrainer från Bowflex för avancerad konditions- och förbränningsträning i hemmet!

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

vidaXL Crosstrainer 4 stavar puls -7%

Denna kompakta men robusta crosstrainer är utmärkt för träning i alla hushåll. Med motstånd i flera nivåer och datorfunktioner ger den dig ett effektivt träningspass. Du kan övervaka din prestation på LCD-displayen som automatiskt visar information om tid, hastighet, avstånd, brända kalorier och puls. Crosstrainern är ergonomiskt utformad. Stavarnas fyra höjdalternativ ger dig tillräckligt med utrymme för att möjliggöra ett optimalt gångläge och optimal kraftöverföring från foten till pedalen. Stavarna erbjuder också en extra träning för överkroppen. Den smidiga och tysta bältesöverföringen av enheten gör att du slipper irriterande ljud under träningen. Den kommer inte att störa när du tittar på TV eller lyssnar på musik. Den gummerade undersidan av stativet skyddar ditt golv och ger extra stabilitet. Dessutom finns det två hjul på sidan av den främre stången, som gör det möjligt att flytta enheten från ett ställe till ett annat utan något krångel. Smidigt och tyst bältesöverföringssystem Motståndskontroll i flera nivåer Med pulsmätare Dator med LCD-skärm Datorfunktioner: Skanning, tid, hastighet, avstånd, kalorier, puls Stavarnas längd kan justeras Material: Metall och plast Färg: Svart och silver Stora, halkfria pedaler Maximal belastning: 100 kg Produktmått: 1100 x 500 x 1550 mm (L x B x H) Montering krävs

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024