Sidan innehåller annonslänkar

Knog Baklampa Plus Rear transparent

Beställ Knog Baklampa Plus Rear transparent på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Knog Baklampa Plus Rear transparent inom kategorin Cykelbelysning.

Produktinformation

Förmodligen hösten 2018s verkliga storsäljare och smartaste belysning! Den är lätt, den är uppladdningsbar, den lyser starkt, den är prisvärd och den går sjutton att fästa överallt och då även att använda till ALLA typer av aktiviteter där du har nytta av att synas Lampan har både ett integrerat clipsfäste, som du kan fästa på plagg och ryggsäckar mm, och ett separat magnetfäste för cykeln som suger fast lampan med ett "klick".

Har inbyggd UBS-sticka och uppladdningsbart batteri - enkelt! Som om det inte vore nog, den lilla lampan har dessutom mage att lysa starkt med sina 20 lumens, vilket är synligt över 800 meter Går att använda till cykling, löpning, promenader, barnvagnar, kläder mm.

Clipsfäste integrerat. Separat magnetfäste för cykel - går att fästa på sadelstolpe, styre, bak- eller framgaffel.

Uppladdningsbart Lithium Polymer-batteri, via USB-port. 20 lumens, rött sken Laddningstid 4 tim.

Indikationsdiod stängs av när den är fulladdad. Mått 14x66x18 mm 100% vattentät (IP67) Antal dioder 1 COB diod Vikt 12 gram Har 5 belysningslägen Steady - 2 tim (batteritid) Strobe - 8,5 tim Pulse - 4,5 tim Fancy flash - 10 tim Eco flash - 40 tim .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Multigym

Multigym från Master Fitness

Se alla produkter
Cykellås

Cykellås från AXA

Se alla produkter
Wi-Fi

Wi-Fi från Sensibo

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter