Sidan innehåller annonslänkar

Knog Belysning Pwr Rider Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Stilsäkra cykelnördarna från designföretaget Knog i Australien fortsätter att spotta fram innovativt cykelgodis. Här har vi en lampa...

trodde du! Eller i och för sig det är ju förstås en lampa, men det är så mycket mer än "en lampa" Här har man tänkt utanför lådan och gällande batteriet.

Man insåg att eftersom det kostsamma uppladdningsbara batteriet faktiskt redan finns där, borde man kunna använda det till mer än att bara driva en belysning. Tar du av bakstycket på PWR-lampan får du vips en fullt ut duglig powerbank.

Du kan ladda din smartphone, din GSP, ja allt som drivs av ett batteri. Kolla gärna på videos och bilder så kommer polletten trilla ner.

PWR Rider maxar 450 lumens och har lite bredare elliptisk ljusbild, vilket är effektivt när du rullar på cykelbanorna. Den räcker faktiskt till för att cykla kortare sträckor utan övrigt gatuljus.

Vidare har den 6 olika belysningslägen och visar aktuell batteristatus i 4 nivåer. PWR är enkel att ta av/på och passar på alla typer av styren.

Tillverkad i CNC-svarvad aluminium. Du kan även plugga in PWR-lampan i PCn, med den medföljande USB-kabeln, och via "ModeMaker app" ändra lampans olika belysningslägen.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024