Knog Belysningsset Blinder Mini Twinpack Square

Beställ Knog Belysningsset Blinder Mini Twinpack Square på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Knog Belysningsset Blinder Mini Twinpack Square inom kategorin Cykelbelysning.

Produktinformation

Kraftfulla och smidiga Knog Blinder Mini Twinpack är en helt unik fram+baklampa som verkligen drar åt sig uppmärksamheten och ser till att du syns under alla ljusförhållanden. Tack vare modern teknik (COB) så levererar den 50+30 Lumen och ser till att du syns på upp till hela 800 meters avstånd.

De här smidiga små lamporna är både lätthanterlig och enkla att använda, ett långt tryck på knappen tänder och släcker ljuset, och med korta tryckningar går du igenom de åtta förprogrammerad ljuslägena. De har integrerad USB-laddning, de är 100% vattentäta och den har en unik design som gör dem till en av våra mest individuella lampor.

När batteriet börjar ta slut så kommer en röd lysdiod att tändas längst ner på lampan. Denna lysdiod släcks när lampan är fulladdad och redo att användas.

Ingen laddningskabel krävs eftersom den har en praktiskt integrerad USB-A anslutning och den har en laddningstid på 3,5 timmar. Det smidiga och robusta fästet monteras helt verktygslöst via en avtagbar silikonrem och passar sadelstolpar och styren med 22-32mm i diameter.

Lampan levereras även en lite längre fästrem som klarar upp till 200 mm i diameter. Det praktiska fästsystemet är utan problem tillräckligt starkt för att hålla lampan stadigt på plats och det är även tillräckligt stort för att du ska kunna använda det när du bär handskar (perfekt i kalla förhållanden).

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Datorskärmar

Datorskärmar från Asus

Se alla produkter
AMD

AMD från ASUS

Se alla produkter
HDMI-kablar

HDMI-kablar från Nikabe

Se alla produkter
Sovsäck

Sovsäck från vidaXL

Se alla produkter