Knog Framlampa Blinder Mini Front Cross

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kraftfulla och smidiga Knog Blinder Mini Front är en helt unik framlampa som verkligen drar åt sig uppmärksamheten och ser till att du syns under alla ljusförhållanden. Tack vare modern teknik (COB) så levererar den 50 Lumen och ser till att du syns på upp till hela 800 meters avstånd.

Den här smidiga lilla lampan är både lätthanterlig och enkel att använda, ett långt tryck på knappen tänder och släcker ljuset, och med korta tryckningar går du igenom de åtta förprogrammerad ljuslägena. Den har integrerad USB-laddning, den är 100% vattentät och den har en unik design som gör den till en av våra mest individuella lampor.

När batteriet börjar ta slut så kommer en röd lysdiod att tändas längst ner på lampan. Denna lysdiod släcks när lampan är fulladdad och redo att användas.

Ingen laddningskabel krävs eftersom den har en praktiskt integrerad USB-A anslutning och den har en laddningstid på 3,5 timmar. Det smidiga och robusta fästet monteras helt verktygslöst via en avtagbar silikonrem och passar sadelstolpar med 22-32mm i diameter.

Lampan levereras även en lite längre fästrem som klarar upp till 200 mm i diameter. Det praktiska fästsystem är utan problem tillräckligt starkt för att hålla lampan stadigt på plats och det är även tillräckligt stort för att du ska kunna använda det när du bär handskar (perfekt i kalla förhållanden).

Cykelbelysning från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
M-Tiger Pannlampa M-Tiger Hyperion II

Cykelbelysning från M-Tiger

Missa inga bra priser på Cykelbelysning från M-Tiger.
Upp till 8% rabatt
Garmin Varia™ Rtl516, Cykelbelysning

Cykelbelysning från Garmin

Här har vi samlat Cykelbelysning från Garmin.
Upp till 3% rabatt
Cateye Framlampa CatEye Volt 1700

Cykelbelysning från Cateye

Utforska allt inom Cykelbelysning från Cateye.
Sigma Buster 2000, Cykelbelysning

Cykelbelysning från Sigma

Här har vi samlat Cykelbelysning från Sigma.
Magicshine Pannlampa Magicshine MOH Aquila 55 Pro + hjälmfäste

Cykelbelysning från Magicshine

Missa inga bra priser på Cykelbelysning från Magicshine.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024