Sidan innehåller annonslänkar

M-Wave Lampset M-Wave Atlas K 15 USB

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

M-Wave Apollon K 15 USB är ett laddningsbart lampset. Det har en framlampa med ett vitt LED-sken på 70 lumen och 30 lux.

Den har två olika inställningar maximalt sken och batterispar-läge. Den fästs enkelt på styret utan verktyg och kan enkelt plockas av för förvaring eller för att användas som ficklampa.

Den är vattentät och kan användas i regn. Framlampan drivs av ett uppladdningsbart lithiumjon-batteri som räcker i 3,5 timmar och har en laddningsindikator så att du vet hur mycket batteri du har kvar.

Laddningskabel (USB) ingår. Baklampan har en LED-diod som ger ett fast rött sken.

Cykelbelysning från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
M-Tiger Pannlampa M-Tiger Hyperion II

Cykelbelysning från M-Tiger

Missa inga bra priser på Cykelbelysning från M-Tiger.
Upp till 8% rabatt
Garmin Varia™ Rtl516, Cykelbelysning

Cykelbelysning från Garmin

Här har vi samlat Cykelbelysning från Garmin.
Upp till 3% rabatt
Cateye Framlampa CatEye Volt 1700

Cykelbelysning från Cateye

Utforska allt inom Cykelbelysning från Cateye.
Sigma Buster 2000, Cykelbelysning

Cykelbelysning från Sigma

Här har vi samlat Cykelbelysning från Sigma.
Magicshine Pannlampa Magicshine MOH Aquila 55 Pro + hjälmfäste

Cykelbelysning från Magicshine

Missa inga bra priser på Cykelbelysning från Magicshine.

Se gärna också

M-Tiger Pannlampa M-Tiger Theia II -15%

M-Tiger Theia II är en mycket kraftig lampa som monteras som pannlampa, hjälmlampa eller direkt på styret. Tre LED-ljuskällor med olika spridningsvinkel 3000 lumen i upp till 140 minuter på full styrka 4 olika effektlägen för att öka batteritiden / minska ljuset Batteriet fästs i huvudställningen, på ramen eller läggs i ryggsäcken Komplett kit med lamphus, batteri, huvudställning för användning som pannlampa, fäste för hjälm, monteringsarm för styre, fjärrkontroll, laddare och väska Alla fästen är actionkamerakompatibla (GoPro). På Theia II har även fästet blivit framflyttat för bättre möjligheter vid montering Nytt för Theia II är förbättrad batterihållare, kablarna har blivit förbättrade och uppdaterade, dels med färg och med att numera vara av typen spiralkabel som gör att du undviker kabeltrassel M-Tiger Theia II är en mycket kraftig lampa som monteras som pannlampa, hjälmlampa eller direkt på styret. Den har tre Cree XML-U3 LED-ljuskällor med olika spridningsvinkel och ger 3000 lumen i upp till 140 minuter på full styrka. Den har 4 olika effektlägen för att öka batteritiden / minska ljuset och den går automatiskt ner i batterisparläge vid 10% batterikapacitet. Du fäster enkelt batteriet på ramen – eller har det i ryggsäcken. I paketet ingår – förutom lamphus och batteri även huvudställning för användning som pannlampa, fäste för hjälm, monteringsarm för styre, fjärrkontroll, laddare och väska både för batteriet och paketet. Alla fästen är actionkamerakompatibla. Det här är en lampa som är perfekt för nattcykling i terräng. Lampan var med i vårt stora test av lampor för mountainbike och pannlampor hösten 2020. Theia lägger sig mitt i mellan M-Tiger Hyperion och M-Tiger DS både i pris och prestanda. Vi upplevde att Theias ljusbild var väldigt lik Hyperion och därför är detta ett prisvärt val och vår favorit i testet. Du får en lång räckvidd på 90 meter och en ljuskägla som är 10 meter bred. Brinntiden uppges vara 2 timmar och 20 minuter vilket verkade stämma. Rekommenderas! Ingår i THEIA-paketet Lamphus Lithium-jon-batteri (2 h 20 min timmars brinntid på full effekt) CE-märkt laddare Fjärrkontroll Ramväska för batteriet Huvudställning PRO-III Nylon/Neopren + elastiska band (actionkamerakompatibelt) Hjälmmonteringsband för cykelhjälm (actionkamerakompatibelt) Tumskruv för montering av lamphus (actionkamerakompatibel) Monteringsarm för cykelstyre (actionkamerakompatibel) Väska i förstärkt nylon Tekniska data 3 st Cree XML-U3-LED IP67-klassad 2 h 20 min brinntid på max effekt 4 effektlägen (100%, 70%, 40%, 10%) Automatisk batterisparläge (Follow me home-läge) vid 10% batterikapacitet kvar. THEIA går då med automatik ner till lägsta effektläget 7,4V batteri 10,5 Ah M-Tiger THEIA kan även drivas med M-Tigers 4- och 8-cellsbatterier

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024