Sidan innehåller annonslänkar

Garmin Varia eRTL616, Radar med baklykta för elcyklar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Radar med baklykta för elcyklar DEN SER BAKÅT NÄR DU KÖR FRAMÅT Känn dig trygg på varje cykeltur med en bakåtseende radar och ett bakljus som drivs av din elcykel. Få ljudvarningar och synliga varningar på din kompatibla enhet som varnar dig för fordon som närmar sig.

Vår första radar utan batteri ansluts direkt till en kompatibel elcykel. Med den här pålitliga bakåtseende radarn får du koll på omgivningen när du är ute och cyklar.

Para ihop med utvalda Garmin wearables, Edge® cykeldatorer eller en kompatibel smartphone. En stilren och kompakt modell som har flera monteringsalternativ.

ANT+®-anslutning och Bluetooth® Low Energy-teknologi paras ihop med utvalda appar och enheter. INGEN LADDNING BEHÖVS Varia eRTL616 är en bakåtseende radar utan batteri på 24 GHz som ansluts till elcykelns batteri via en kompatibel Garmin-kabel (säljs separat), för att alltid vara redo att användas.

MAXIMAL MEDVETENHET Varia eRTL616 är en bakåtseende radar som ger dig synliga och hörbara varningar på din kompatibla enhet när fordon närmar sig bakifrån på upp till 140 meters avstånd. FLERA SYNKRONISERINGSALTERNATIV Enheten integreras med din utvalda Garmin wearable, Edge cykeldator eller Varia™-appen på din kompatibla smartphone.

KOMPAKT DESIGN Den stilrena och kompakta modellen har flera monteringsalternativ med universellt sadelfäste eller fäste för sadelstolpen/packväskan. Bluetooth-märket och -logotypen är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc.

All användning av sådana märken av Garmin är licensierad. FYSISKA SPECIFIKATIONER Mått 41.2 x 77.7 x 20.0 mm (1.6″ x 3.1″ x 0.79″) Vikt 50.0 g Lägen fast sken Lumen 20 Strömförsörjningskrav 6–12 V DC, max.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024