Sidan innehåller annonslänkar
Koo

Koo California, Multilayer, Cykelglasögon

Jämför produkt Koo California, Multilayer, Cykelglasögon online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Koo California, Multilayer, Cykelglasögon i kategorin Cykelglasögon här hos oss.

Produktinformation

Sportiga solglasögon i tidlös design från italienska Koo. California är lätta, bekväma och tåliga solglasögon med snygg design avsedda för fritidsbruk.

De har kvalitetslinser från Zeiss®. California levereras med ram av mycket tålig polykarbonat.

Det här är mycket lätta och bekväma solglasögon. Koo California är glasögon med det senaste inom glasögonteknik som bygger vidare på Koos samarbete med Zeiss®.

Se gärna också

Shimano Glasögon Technium Ridescape GR -11%

Moderna Shimano Technium Ridescape GR är ett par snyggt symmetriska cykelglasögon som älskar höga hastigheter och som passar lika bra för skogen och fjället som för de vidsträckta landsvägarna. Skalmarna är tillverkad i det lätt tåligt och flexibelt Grilamid TR-90 och har robusta skalmar med gummidetaljer samt även en näsdel i gummi, vilket ser till att glasögonen sitter stadigt även när du börjar bli lite svettig. Den här versionen har dels en högklassig RIDESCAPE GR lins som är optimerad för ett brett spektrum av ytförhållanden och för att framhäva subtila övergångar från trottoar till grus till ännu lösare underlag. Den levereras även med en genomskinlig (Clear) lins som skyddar ögonen från vind och damm med en icke-tonad och helt naturlig syn. Idealisk för dåligt väder, gryning, skymning och natt, såväl som på mörka och skogbevuxna stigar. Den smidigt utbytbara linsen är tillverkad i tålig och lätt polykarbonat samt har såklart fullt UV400-skydd, vilket ser till att dina ögon skyddas från solens skadliga UV-strålar. Linsen är praktiskt hydrophobiska, vilket förhindrar att vatten och smuts fastnar på linsen, samt är även behandlad för att ge resistent mot repor. Symmetrisk ramdesign med klassiska linjer i tålig Grilamid TR-90 Modern design Robusta skalmar med gummidetaljer Näsdel i gummi Lins 1 - Ridescape GR (N2) som är optimerad för ett brett spektrum av ytförhållanden Lins 2 - Clear (N0) som är idealisk för dåligt väder, gryning, skymning och natt Utbytbar lins i tålig och lätt polykarbonat Fullt UV400 skydd Hydrophobisk lins Linsen är resistent mot repor Mjuk putsduk samt fodral medföljer

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Cykellås

Cykellås från One

Se alla produkter
Crosstraining

Crosstraining från Sveltus

Se alla produkter
Mössor

Mössor från Rogelli

Se alla produkter
Brädspel

Brädspel från Tactic

Se alla produkter