Sidan innehåller annonslänkar
Koo

Koo Edge, Pink Mirror Lenses, Cykelglasögon

Beställ Koo Edge, Pink Mirror Lenses, Cykelglasögon på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Koo Edge, Pink Mirror Lenses, Cykelglasögon inom kategorin Cykelglasögon.

Produktinformation

Goggles till enduro, BMX och downhill. Med ventilation, utbytbara linser, nässkydd och justerbart band.

Se gärna också

Koo Cykelglasögon Spectro -13%

Innovativa Koo Spectro har en modern design med extremt brett panoramiskt synfält. De högklassiga linserna i Polycarbonat kommer från kvalitetssäkra Carl Zeiss® och är inte bara är imponerande hållbara utan har har även en fantastisk optisk klarhet i alla ljusförhållanden. Den avancerade anti-reflektiva linsen ökar kontrasterna och ger en mer tydligt definierad bild av omgivningen, oavsett om du kör landsväg eller skogsstig. Modellen har 4 individuella ventilportar som ser till att du slipper imbildning och alltid har perfekt sikt, de är dessutom utrustade med en näskudde i mjukt gummi som kan justeras i olika lägen för maximal passform. Glasögonen har även Anti-slip MEGOL elastomer i skalmarna för maximal komfort och bästa möjliga fasthållning utan att skapa obehagliga tryckpunkter. Innovativ design med extremt brett panoramiskt synfält Linserna i Polycarbonat uppfyller de skyhöga kraven från Carl Zeiss® Anti-reflektiva lins som ökar kontrasterna och ger en mer tydligt definierad bild av omgivningen Tillverkas i en rad olika linser med olika VLT-procent (mängd ljus som linsen släpper igenom) Minimal risk för imbildning tack vare de 4 individuella ventilportarna Anti-slip MEGOL elastomer i skalmarna för maximal komfort och fasthållning Näskudde i mjukt gummi som kan justeras i olika lägen Passar dig med normal storlek på ansiktet

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter
Tangentbord för iPad

Tangentbord för iPad från Logitech

Se alla produkter
Multigym

Multigym från Tunturi Fitness

Se alla produkter
Standardcykel el

Standardcykel el från Skeppshult

Se alla produkter