Sidan innehåller annonslänkar
Koo

Koo Open Cube, Cykelglasögon

Beställ Koo Open Cube, Cykelglasögon på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Koo Open Cube, Cykelglasögon inom kategorin Cykelglasögon.

Produktinformation

Innovativ design med vridbara skalmar så att du enkelt kan fälla ihop och förvara glasögonen. Näskudde i mjukt gummi som kan justeras i två lägen för bättre passform.

Enkelt att byta linserna (skjut in dem och ta ut dem ur ramen). Linserna kan ställas in i tre olika vinklar.

Open Cube har extra ventilation som gör att du alltid har perfekt sikt. Koo-solglasögon har utbytbara linser från Zeiss® som uppfyller de tuffaste standarder och som är tillverkade av mycket hållbara material.

Avancerad färgteknik ger fantastisk klarhet i alla ljusförhållanden. Medföljer glasögonen Extra lins i klart glas och extra näskuddehållare Vikt 30 gram Open Cube levereras med flera linser som har olika VLT-procent (mängd ljus som linsen släpper igenom). .

Se gärna också

Shimano Cykelglasögon Twinspark spegel vit -20%

Lätta Shimano Twinspark är ett par snyggt symmetriska cykelglasögon som älskar höga hastigheter och som passar lika bra för skogen och fjället som för de vidsträckta landsvägarna. Skalmarna är tillverkad i det lätt tåligt och flexibelt Grilamid TR-90 och har flexibla skalmar samt en praktisk reglerbar näsdel i gummi, vilket ser till att glasögonen sitter stadigt även när du börjar bli lite svettig. Den smidigt utbytbara linsen är tillverkad i tålig och lätt polykarbonat samt har såklart fullt UV400-skydd, vilket ser till att dina ögon skyddas från solens skadliga UV-strålar. Linsen är praktiskt hydrophobiska, vilket förhindrar att vatten och smuts fastnar på linsen, samt är även behandlad för att ge resistent mot repor. Den är utrustade med en kvalitativ spegellins från start och levereras dessutom med en mjuk putsduk. Ram i tålig Grilamid TR-90 Modern design med brett synfält Flexibla skalmar i gummi Justerbar näsdel i gummi Smoke Slilver Mirror lins Utbytbar lins i tålig och lätt polykarbonat Fullt UV400 skydd Hydrophobisk lins Linsen är resistent mot repor Mjuk putsduk medföljer

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Monark Sport

Monark Sport från Monark

Se alla produkter
Tröjor  T-shirts

Tröjor T-shirts från Svenska Ridsportförbundet

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från GAAM

Se alla produkter
Havtorn

Havtorn från Omnia garden

Se alla produkter