Sidan innehåller annonslänkar
Koo

Koo Open, Cykelglasögon

Jämför produkt Koo Open, Cykelglasögon online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Koo Open, Cykelglasögon i kategorin Cykelglasögon här hos oss.

Produktinformation

Innovativ design med vridbara skalmar så att du enkelt kan fälla ihop och förvara glasögonen. Näskudde i mjukt gummi som kan justeras i två lägen för bättre passform.

Vrid på de små spärrarna på varje sida av ramen för att lossa och ta ut linserna. Koo-solglasögon har utbytbara linser från Zeiss® som uppfyller de tuffaste standarder och som är tillverkade av mycket hållbara material.

Avancerad färgteknik ger fantastisk klarhet i alla ljusförhållanden. Linserna kan ställas in i tre olika vinklar.

Medföljer glasögonen Extra lins i klart glas och extra näskuddehållare. Open levereras med flera linser med olika VLT-procent (mängd ljus som linsen släpper igenom).

Se gärna också

Koo Cykelglasögon Demos -13%

Innovativa Koo Demos har en slimmat modern design och ett extremt brett panoramiskt synfält. De högklassiga linserna i Polycarbonat kommer från kvalitetssäkra Zeiss® och är inte bara är imponerande hållbara utan har har även en fantastisk optisk klarhet i alla ljusförhållanden. Den avancerade anti-reflektiva linsen ökar kontrasterna och ger en mer tydligt definierad bild av omgivningen, oavsett om du kör landsväg eller skogsstig. Modellen har 4 individuella ventilportar som ser till att du slipper imbildning och alltid har perfekt sikt, de är dessutom utrustade med en näskudde i mjukt gummi som kan justeras i olika lägen för maximal passform. Glasögonen har även Anti-slip MEGOL elastomer i skalmarna för maximal komfort och bästa möjliga fasthållning utan att skapa obehagliga tryckpunkter. Innovativ design med extremt brett panoramiskt synfält Linserna i Polycarbonat uppfyller de skyhöga kraven från Carl Zeiss® Anti-reflektiva lins som ökar kontrasterna och ger en mer tydligt definierad bild av omgivningen Tillverkas i en rad olika linser med olika VLT-procent (mängd ljus som linsen släpper igenom) Minimal risk för imbildning tack vare de 4 individuella ventilportarna Anti-slip MEGOL elastomer i skalmarna för maximal komfort och fasthållning Näskudde i mjukt gummi som kan justeras i olika lägen Passar dig med normal storlek på ansiktet

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Viktvästar

Viktvästar från FitNord

Se alla produkter
Klätterrosor

Klätterrosor från Omnia garden

Se alla produkter
Liggunderlag

Liggunderlag från Bestway

Se alla produkter
Cykelskor

Cykelskor från Lake

Se alla produkter