Sidan innehåller annonslänkar
KMC

KMC Kedjelås Missing-Link 12s 2-pack

Beställ KMC Kedjelås Missing-Link 12s 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten KMC Kedjelås Missing-Link 12s 2-pack inom kategorin Cykelkedjor.

Se gärna också

Shimano Kedja XT CN-M8100 12 växlar 138 länkar -29%

Lätt, effektivt och oerhört pålitligt. Ett budskap som genomsyrar hela den nya XT-serien och så även den nya kedjan. Här får man ordentligt med pryl för peng och man behöver inte oroa sig i första taget för att maskineriet ska krångla! Den nya XT-kedjan har fått sig en ny design där den inre delen av länken har blivit aningen förlängd för att skapa högre kedjespänning vilket leder till effektivare kraftöverföring och mindre risk att kedjan hoppar av. Den är dessutom hållbarare och har något så häftigt som Chromized Roller Link Plates för att öka hållbarheten och ge mjukare växlingar både på väg upp och ner på kassetten. För 12-delade drivlinor. 138 länkar.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Padelskor Herr

Padelskor Herr från Adidas

Se alla produkter
Smarta lås

Smarta lås från Yale

Se alla produkter
Hörlurar

Hörlurar från Beats

Se alla produkter
True wireless-hörlurar

True wireless-hörlurar från Nomadelic

Se alla produkter