Sidan innehåller annonslänkar

Favero Assioma DUO, Cykelpedaler

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Effektmätare med sensorer på båda pedalerna. Det bästa valet för att dra full nytta av den dubbelsidiga mätningen.

Lätt att installera Installera och överför din Assioma från en cykel till en annan precis som vanliga pedaler, enkelt och utan extra verktyg. Skruva bara i dem på cykelarmarna så är du redo att trampa! IAV Cykeldynamik Assioma stöder de avancerade mätvärdena IAV Cycling Dynamics IAV Power Phase och IAV Rider Position

Dessa mätvärden, kombinerat med den klassiska kraftdata, gör det möjligt att analysera tramptekniken i detalj och hur cyklistens position på cykeln påverkar prestanda. IAV Power och gyroskop Till skillnad från andra påverkas inte mätningarna av Assioma av fel relaterade till mycket oregelbunden trampning (t.ex.

sprint uppför) eller användning av ovala kedjedrev. Detta beror på att Assioma kan detektera den faktiska ögonblickliga vinkelhastigheten för pedalslaget, vilket ger dig noggrannheten på ± 1% i alla situationer.

Inte bara i laboratoriet. Bluetooth och ANT + SMART Assioma kommunicerar via Bluetooth och ANT + med cykeldatorer och smartphones, både Android och iOS.

Verklig dubbelsidig power data Assioma DUO tillhandahåller dubbelsidig data genom verkliga mätningar tas individuellt på både vänster och höger ben; detta gör det möjligt att noggrant observera inte bara den totala effekten utan också L / R-balansen, vridmomenteffektiviteten (TE), pedalens jämnhet (PS) etc. Noggrannhet och konsekvens Assioma ger exakta wattmätningar med ordentlig konsistens och stabilitet under de faktiska förhållandena på vägen och vid alla temperaturer mellan -10 ° C och 60 ° C.

Tack vare ATC (Automatic Temperature Compensation). Vattentät, motståndskraftig och lätt Assioma är den lättaste pedalbaserade kraftmätaren som någonsin gjorts.

Tack vare sin kompakta design stör den aldrig trampningen. Inte ens i kurvtagning.

Kraftsensorerna är skyddade i ett tvåkomponents hartsblock, extremt motståndskraftiga mot stötar och helt vattentäta. Laddningsbart och grönt Assioma är den enda pedalbaserade effektmätaren med integrerade uppladdningsbara batterier.

En enda laddning garanterar minst 50 timmars användning. Testad och garanterad Favero Electronics tillverkar varje Assioma internt och testar det noggrant individuellt Uppfyller helt de standarder som krävs enligt gällande regler.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024