Sidan innehåller annonslänkar

GIRO Cykelskor Chamber II

Beställ GIRO Cykelskor Chamber II på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GIRO Cykelskor Chamber II inom kategorin Cykelskor.

Produktinformation

Stabila Giro Chamber II är främst anpassadeför downhill samt enduro och bygger vidare på sin framgångsrika föregångare som ju plockade hem både WM och flera tunga titlar på EWS-touren. En robust konstruktion med klassisk snörning samt en solid kardborrerem över vristen, vilket ger foten rätt passform utan att skapa obehagliga tryckpunkter.

En väl ventilerande och vattentålig ovandel i förstärkt microfiber kombineras med en gjuten yttersyla i slitstarkt gummi från Vibram som ger rätt grepp på nästan alla typer av underlag. Den nya gjutna trippelgjutna sulan är såklart SPD-kompatibel och dess placeringen ligger 10mm längre bak än på traditionella SPD-skor), vilket dramatiskt ökar din förmåga att hantera mera tekniskt utmanade terräng.

En stabil helgjuten innersula av EVA som ger rätt känsla och dessutom komfortabel dämpning för foten. Lägg därtill en flexibel tådel och du har en smidig cykelsko som är överaskande smidig att gå med.

Cykelskor från andra varumärken

Upp till 78% rabatt
GIRO Cykelskor Stylus

Cykelskor från GIRO

Se vad GIRO har inom Cykelskor.
Upp till 77% rabatt
Lake Cykelskor Mx 1 Podium

Cykelskor från Lake

Visa produkter inom Cykelskor från Lake.
Upp till 63% rabatt
Endura Cykelskor MT500 Burner Clipless

Cykelskor från Endura

Se produkter inom Cykelskor från Endura.
Upp till 58% rabatt
Shimano Cykelskor TR5

Cykelskor från Shimano

Här har vi samlat Cykelskor från Shimano.
Upp till 55% rabatt
Pearl Izumi Cykelskor Landsväg Tour Lvg

Cykelskor från Pearl Izumi

Här har vi samlat Cykelskor från Pearl Izumi.
Upp till 40% rabatt
CRANKBROTHERS Cykelskor Mallet Lace

Cykelskor från CRANKBROTHERS

Här har vi samlat Cykelskor från CRANKBROTHERS.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023