Sidan innehåller annonslänkar

GIRO Cykelskor Sector

Beställ GIRO Cykelskor Sector på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GIRO Cykelskor Sector inom kategorin Cykelskor.

Produktinformation

Giro Sector levererar det där lilla extra både när det kommer till utseende och till passform. Med dubbla BOA-spännen kan du verkligen finlira och få en sko som sitter superskönt, även efter en hel dags cykling.

Med styvare och kolfiberförstärkt sula får du en mycket krafteffektiv MTB-sko. Fastsättningen sköts med två stycken BOA® L6-spännen, som du också enkelt kan göra små justeringar med under passet.

Spännena kan du ställa och justera oberoende av varandra, vilket möjliggör exakt passform. Med BOA® L6-spänne kan du göra 1 mm"s justeringar och även enkelt snabböppna skon.

Ovandel i Giros patenterade Synchwire™. Ett material med EXO-struktur som möjliggör att ovandelen kan konstrueras i ett stycke utan sömmar, vilket ger en skön, följsam och formbeständig passform.

Materialet är mycket lätt och stark samtidigt som det har mycket bra ventilation. Styv sula i kolfiberkomposit med SPD-fäste i rostfritt stål.

Utvändigt en tvåkomponents gummisula som ger mycket bra grepp även på våta underlag. 3D-gjuten innersula som ger stöd och komfort, behandlad med Aegis® -antibakteriell behandling.

Tänkt för MTB träning och tävling, från XC till Trail. Men funkar till allt med SPD-pedaler, från MTB till Gravel Bike och CX.

Gummiförstärkningar i häl och tåbox som både skyddar foten och ökar livslängden. Vikt 342 gram (Stl.

42). Färg Olive/Gum. .

Cykelskor från andra varumärken

Upp till 78% rabatt
GIRO Cykelskor Stylus

Cykelskor från GIRO

Se vad GIRO har inom Cykelskor.
Upp till 77% rabatt
Lake Cykelskor Mx 1 Podium

Cykelskor från Lake

Visa produkter inom Cykelskor från Lake.
Upp till 63% rabatt
Endura Cykelskor MT500 Burner Clipless

Cykelskor från Endura

Se produkter inom Cykelskor från Endura.
Upp till 58% rabatt
Shimano Cykelskor TR5

Cykelskor från Shimano

Här har vi samlat Cykelskor från Shimano.
Upp till 55% rabatt
Pearl Izumi Cykelskor Landsväg Tour Lvg

Cykelskor från Pearl Izumi

Här har vi samlat Cykelskor från Pearl Izumi.
Upp till 40% rabatt
CRANKBROTHERS Cykelskor Mallet Lace

Cykelskor från CRANKBROTHERS

Här har vi samlat Cykelskor från CRANKBROTHERS.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023