Sidan innehåller annonslänkar

GIRO Cykelskor Stylus

Jämför produkt GIRO Cykelskor Stylus online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten GIRO Cykelskor Stylus i kategorin Cykelskor här hos oss.

Produktinformation

Mycket prisvärda racerskor med grymt skönt passform. Mycket följsam och skön ovandel i ett homogent stycke med fastsättning bestående av tre klassiska kardborrestraps.

Ovandel i Giros patenterade Synchwire™. Ett material med EXO-struktur som möjliggör att ovandelen kan konstrueras i ett stycke utan sömmar, vilket ger en skön, följsam och formbeständig passform.

Materialet är mycket lätt och stark samtidigt som det andas mycket bra. Stylus har dessutom laserperforerade hål för extra ventilation.

Styv sula av glasfiberförstärkt nylonkomposit med fäste för både SPD-SL (Look) och SPD. Synliga reflexdetaljer.

Fastsättning med tre gjutna kardborrestraps. Die-Cut innersula av EVA-foam med support och dämpning för hålfoten.

Gjuten häl- och tåpanel i TPU. Vikt 272 gram (Stl.

42). Färg Svart. .

Cykelskor från andra varumärken

Upp till 78% rabatt
GIRO Cykelskor Stylus

Cykelskor från GIRO

Se vad GIRO har inom Cykelskor.
Upp till 77% rabatt
Lake Cykelskor Mx 1 Podium

Cykelskor från Lake

Visa produkter inom Cykelskor från Lake.
Upp till 63% rabatt
Endura Cykelskor MT500 Burner Clipless

Cykelskor från Endura

Se produkter inom Cykelskor från Endura.
Upp till 58% rabatt
Shimano Cykelskor TR5

Cykelskor från Shimano

Här har vi samlat Cykelskor från Shimano.
Upp till 55% rabatt
Pearl Izumi Cykelskor Landsväg Tour Lvg

Cykelskor från Pearl Izumi

Här har vi samlat Cykelskor från Pearl Izumi.
Upp till 40% rabatt
CRANKBROTHERS Cykelskor Mallet Lace

Cykelskor från CRANKBROTHERS

Här har vi samlat Cykelskor från CRANKBROTHERS.

Se gärna också

Lake Cykelskor MXZ 304 Wide Vinter -24%

Skon som sätter en ny standard för vintercykling Lake MXZ 304 Wide präglas av dess unika vinterläst som har betydligt bredare och fylligare tåvbox är vad traditionella cykelskor har, vilket skapar rätt förutsättningar för att bibehålla god blodcirkulation även när du använder lite kraftigare strumport. Magisk fasthållning med lätthanterligt BOA-spänne Det nya spännet från BOA fungerar perfekt även under riktigt krävande förhållanden och kan dessutom enkelt justeras även med handskarna på. Skons centralt placerade spänne förenar slitstyrka och fasthållning och står samtidigt emot stötar och slag, utan att göra avkall på passform. Den robusta plösen i skinn har en justerbar rem som effektivt hindrar snö och smuts från att ansamlas i skons överdel. Den ger dessutom ett extra skydd åt ådrorna på fotens ovandel, i praktiken innebär det förbättrad blodcirkulation så att dina tår kan bibehålla värmen. Slitstarka ovandel och klassledande isolering Den slitstarka ovandelen är tillverkad helt i Pittards WR100 läder som effektivt står emot väta och dessutom är väl ventilerande, så att du alltid är varm och torr om fötterna. Skons foder är tillverkat i det temperaturreglerande Outlast, vilket ger en jämn temperatur och ser till att hålla fötterna torra genom att svett inte leder in kyla i skon. Beprövad 3M Thinsulate isolering från tå till häl ger en behaglig och isolerande spärr utan att absorbera vatten, men ändå ventilera – så att fukt inte samlas inuti skorna. Dessutom hjälper den isolerande innersulan med inneslutna luftbubblor i 5-lagers Thermosol komposit till med att skapa ytterligare en effektivt reglerande barriär mot kylan. Legendariska sula med stabilt vintergrepp och stadigt fotfäste Sulan är uppbyggd kring Lake´s legendariska mellansula i Nylon, som både är extremt komfortabel och dessutom levererar helt rätt vridstyvhet. Klassledande vintergrepp, stadigt fotfäste och imponerande stabilitet får du tack vare den grovt mönstrade och greppvänliga gummisulan Heavy duty Mountain V från Vibram som tål riktigt tuffa tag. Nyckeln till framgång! Läst: Winter - Wide Ovandel: Pittards WR100 läder Isolering: Outlast liner + 3M Thinsulate Yttersulan: Heavy duty Mountain V outsole by Vibram Mellansula: Nylon Innersula: Thermosol komposit i 5 lager Spännen: Central monterad BOA Fungerar som bäst i temperaturer runt -14°C to 7°C

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023