Sidan innehåller annonslänkar

Squirt Wax Chain Lube till elcykel 120 ml

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Storsäljaren Squirt e-bike Chain Wax 120 ml är ett smått revolutionerande smörjmedel med helt unika egenskaper som vi rekommenderar till alla som kör elcykel. Det här är ett vaxbaserat smörjmedel i smidigt flytande form som är busenkelt att applicera och som inte innehåller några som helst skadliga lösningsmedel och som dessutom både är miljövänligt och givetvis helt nedbrytningsbart.

Det här är en flytande emulgering med smidigt slät konsistensen och en helt unik formula som består av en kombination av flera olika högkvalitativa vaxer och helt vanligt vatten. Varje individuella vax har sina unika egenskaper men det är just den exceptionella sammansättningen som ger Squirt e-bike Chain Wax sina minst sagt imponerande egenskaper.

Men vilka är då de främsta fördelarna? Jo, Squirt e-bike Chain Wax både smörjer bättre, har bättre vidhäftning och håller dessutom din kedja betydligt renare än de traditionella oljebaserade produkterna. När du väl börjat använda Squirt e-bike Chain Wax kan du applicera det flera gånger utan att du knappt behöver göra rent kedjan däremellan (rengöring med en torr borste räcker gott och väl).

Om du köpt en helt ny kedja så rekommenderar vi att du fettar av den och låter den torka innan du applicerar Squirt e-bike Chain Wax och om du tänker smörja din befintliga gamla kedja så rekommenderar vi att du både fettar av den, borstar av den och låter den torka innan du applicerar Squirt e-bike Chain Wax. Ytterligare en fördel är att de överflödiga vax du applicerar inte drar till sig en massa smuts, det hårdnar helt enkelt en aning och lossnar sedan medan du är ute och cyklar...

lika enkelt som genialiskt. Speciellt anpassad för elcyklar (klara högre vridmoment) Drar inte till sig smuts eller gegga till kedjan Fungerar för lika bra landsvägs- som för terrängcyklar Fungerar lika bra under våta och under torra förhållanden Förlänger serviceintervallerna Rengöring med en torr borste räcker gott och väl Separerar inte vid förvaring i normala förhållanden (kommer inte täppa till pipen på flaskan) .

Produktbeskrivning

Att byta till en elcykel kan ha flera fördelar jämfört med att cykla på en vanlig cykel. Här är några skäl till varför:

  • Mer bekväm cykling: Med en elcykel kan du enkelt trampa uppför backar och motvind, vilket minskar ansträngningen och gör cyklingen mer bekväm.
  • Snabbare resor: En elcykel kan hjälpa dig att nå högre hastigheter på kortare tid, vilket kan minska restiden och göra det lättare att ta sig fram i stadstrafik.
  • Miljövänlig: Elcyklar är ett miljövänligt alternativ eftersom de inte släpper ut några utsläpp och kräver mindre energi än en bil.
  • Kostnadseffektivt: Även om en elcykel kan vara en stor investering, är den ofta billigare än att äga och underhålla en bil eller motorcykel i längden.
  • Bättre hälsa: Att cykla är en utmärkt form av träning och kan bidra till att förbättra din hälsa och kondition. Med en elcykel kan du fortfarande få en träningseffekt samtidigt som du minskar ansträngningen.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024