Sidan innehåller annonslänkar

Knog Multiverktyg Fang

Beställ Knog Multiverktyg Fang på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Knog Multiverktyg Fang inom kategorin Cykelverktyg.

Produktinformation

Smidiga och smarta Knog Fang Multitool har hela 18 olika funktioner som ger dig stora möjligheter att lösa problem som kan uppstå i din vardag i en föredömligt liten förpackning som enkelt får plats i fickan. Tillverkad i ett skonsamt kompositmaterial som faktiskt är lättare än titan och starkare än metall.

Se gärna också

Park Tool Riktverktyg DAG-3 -30%

En inriktningsmätare är avgörande för att diagnostisera och reparera böjda eller felinställda växelöron, ofta en källan till växlingsproblem. Park Tool DAG-3 Derailure Hanger Alignment Gauge har en helt ny design, konstruerad och byggd för att vara både lätt, exakt och mångsidig. Den glidande indikatorn kan mäta växelhållarens inriktning mot fälgar av alla storlekar och roterar ur vägen för att rensa sätesstag, ställ och andra hinder, vilket möjliggör 360 graders mätning. Den långa aluminiumkroppen är byggd för höga toleranser och ger gott om hävstång för att göra korrekta justeringar. Kompatibel med 16" till 29"+ hjul (ISO/ETRTO fälgstorlekar från 317 till 630+) Utbytbar M10 gängad spets Lågprofilhuvud passar växelhängare med låg frigång och Shimano® Direct Mount-hängare Längd: 420 mm Vikt: 645 gram

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hundbur Bil

Hundbur Bil från MIM Safe

Se alla produkter
Rengöring

Rengöring från DeLaval

Se alla produkter
Massage roller

Massage roller från vidaXL

Se alla produkter
Brädspel

Brädspel från Iello

Se alla produkter