Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Foamroller Massage, Foamroller

Jämför produkt Kraftmark Foamroller Massage, Foamroller online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Foamroller Massage, Foamroller i kategorin Foam roller här hos oss.

Produktinformation

Sitter du stilla på jobbet eller har ont i muskler och leder? Foam Rollern är ett perfekt verktyg att förebygga muskelvärk och stela leder men även perfekt efter WOD-passet eller löpningen. Våra Foam rollers är medelhårda med en räfflad yta, perfekt till massage.

Kraftmarks Foam Rollers finns i två längder 45 cm och 90 cm. Den kortare varianten passar perfekt till att ha med sig i ryggsäcken till gymmet, på semestern eller varför inte göra övningarna på ett stillasittande jobb? Vi rekommenderar den kortare varianten till ben och höftövningar men den fungerar lika bra till ryggen.

Se gärna också

vidaXL Skumrulle mellan röd -25%

Denna skumrulle från Pure2Improve, vilken är tillverkad av EVA-skum med ett härdat plastinnerrör, är en mångsidig del i konditionsutrustningen som kan användas på flera olika sätt: från sportmassage och muskelrehabilitering till ett fullständigt kärnträningspass. Den här mjuka skumrullen har 2 zoner med olika skårmönster som är utvecklade att fungera bättre än en slät standardskumrulle. Zonerna hjälper att leda blod och syre genom musklerna och att skapa elasticitet i musklerna, vilket ger en precis massage. Förutom massage är rullen lämplig vid träning för att förbättra din kärn- och basstyrka. Den är även utmärkt för pilates-, yoga- och gymklasser. Skumrullen är konstruerad för alla typer av användare. Produkter från Pure2Improve hjälper idrottare på alla nivåer att förbättra sin prestanda. Oavsett om du tycker om fotboll, ishockey eller simning är det viktigt att du är i god form för att förbättra din atletiska prestanda och förhindra skador. Varje sport har sina egna fysiska krav på din kropp. Du kan behöva träning för att förbättra din balans, flexibilitet eller smidighet för att vara i toppform. Färg: Röd Storlek: 36 x 14 cm (L x diameter) Maximal viktkapacitet: 200 kg Vikt: 850 g 2 zoner med olika skårmönster Kan användas på flera sätt: från sportmassager till ett fullständigt kärnträningspass Rulla helt enkelt över kanterna för din egen personliga sportmassage Även fantastisk för pilates-, yoga- och gymklasser

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ridhjälmar

Ridhjälmar från Back on Track

Se alla produkter
Badmintonracket

Badmintonracket från Carlton

Se alla produkter
Underställ

Underställ från Mons Royal

Se alla produkter
Padelväska

Padelväska från Osaka

Se alla produkter