Gorilla Sports Hantlar och Hantelställ - 325kg

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Gympaket med tio hantelpar och en hantelställ för samtliga hantlar. Hantlar är idealiska för att träna igenom hela kroppen och är en skön alternativ träning för dig som inte kan eller inte vill träna med skivstång.

Hantlar och ställning Paket på totalt 325kg Hantlar mellan 2,5-35kg Totalt tio hantelpar Det tjocka gummilagret på hantlarna gör det möjligt att lägga ner hantlarna utan att det låter överdrivet samtidigt som det skyddar bde golv och hantel. Det medföljande hantelstället garanterar ordning i ditt gym och rymmer exakt 20st hantlar.

Produktbeskrivning

Att träna med hantlar är ett utmärkt sätt att stärka och tona musklerna i hela kroppen. Hantlar är enkel att använda och är ett praktiskt träningsredskap som du kan använda i ditt hem. Några av fördelarna med att träna med hantlar inkluderar:

  • Effektiv styrketräning
  • Ökad muskelmassa och definition
  • Förbättrad kroppshållning och balans
  • Ökad metabolism och fettförbränning
  • Möjlighet att träna hela kroppen

Övningar med hantlar som du kan göra hemma

Här är några exempel på övningar som du kan göra med hantlar i hemmet:

  1. Bänkpress: Ligg på ryggen på en bänk eller matta och håll hantlarna över bröstet med armarna rakt upp. Sänk hantlarna ner mot bröstkorgen och pressa dem tillbaka upp igen.
  2. Utfall: Håll en hantel i varje hand och stå med fötterna axelbrett isär. Ta ett stort steg framåt med ena foten och sänk ner kroppen tills knäet på den bakre foten nästan nuddar marken. Res dig sedan upp igen och upprepa med andra foten.
  3. Bicepscurl: Stå upp med hantlarna i händerna och armarna längs med sidorna. Böj armarna och lyft hantlarna mot axlarna. Sänk sedan ner dem igen och upprepa.
  4. Tricepspress: Sitt på en bänk med ryggen rak och håll en hantel med båda händerna över huvudet. Sänk hanteln bakom huvudet genom att böja armbågarna och pressa sedan tillbaka upp igen.
  5. Ryggresning: Stå med hantlarna i händerna framför kroppen. Böj sedan framåt i höften och låt hantlarna hänga ner mot marken. Res dig sedan upp igen genom att spänna baksidan av låren och ryggen.

Gummikrom från andra varumärken

Upp till 18% rabatt
Master Fitness Hantel Premium Set, Hantelset

Gummikrom från Master Fitness

Missa inga bra priser på Gummikrom från Master Fitness.
Gorilla Sports Hantlar och Hantelställ - 325kg

Gummikrom från Gorilla Sports

Visa produkter inom Gummikrom från Gorilla Sports.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024