Sidan innehåller annonslänkar

Garmin Inreach Messenger, Gps, Emea

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Hemma är närmare än du tror med satellitkommunikationsenheten< -sup> -1< -/sup> - inReach® Messenger. Med hjälp av globala tvåvägsmeddelanden och interaktivt SOS kan du hålla kontakten med nära och kära även när du inte har mobiltäckning.

Använd enheten för att höra av dig till kontakter, läsa deras svar och svara på dem med förinställda meddelanden och till och med dela din GPS-position om du vill. Det är enkelt att skicka mer utförliga sms och gruppmeddelanden när du använder smartphone-appen Garmin Messenger™.

Eller skicka/ta emot meddelanden med hjälp av kompatibla handenheter, wearables eller andra enheter från Garmin. Sömlös växling mellan trådlöst Wi-Fi®-nätverk och mobila/satellitnätverk ger dig överlägsen anslutning och kostnadseffektiv kommunikation.

På enhetens skärm kan du se att meddelandet har skickats så du kan känna dig säker på att det faktiskt gått iväg. Du kommer även att se ett svar om att hjälp är på väg vid en nödsituation.

Kommunikationsenhetens interna, laddningsbara litiumbatteri ger upp till 28 dagars batteritid i spårningsläge på 10 minuter och har säkerhetsladdning för att hjälpa till att återställa en urladdad telefon. inReach® Messenger • Liten, tålig och lätt satellitkommunikationsenhet< -sup> -1< -/sup> - för tvåvägsmeddelanden även i områden utan mobiltäckning • Skicka tvåvägsmeddelanden globalt och smsa direkt med vänner via appen Garmin Messenger™, även när du inte har mobiltäckning • Med gruppmeddelanden via appen Garmin Messenger™ kan du dela dina äventyr med flera kontakter samtidigt och ha gruppchattar med nära och kära över hela världen • Hör av dig till kontakter direkt genom att använda förinställda meddelanden som inte räknas bort från dina tilldelade sms< -sup> -1< -/sup> - • DELA DIN GPS-POSITION • Utlös ett interaktivt SOS till Garmin IERCC, ett nödkontaktcenter som är bemannat dygnet runt för hjälp i en nödsituation< -sup> -1< -/sup> - • Optimera hur meddelanden skickas via alternativ för mobil- och satellitkommunikation< -sup> -1< -/sup> - • Para ihop med utvalda smarta enheter och andra handenheter, wearables och marin utrustning från Garmin • Internt, laddningsbart litiumbatteri ger upp till 28 dagars batteritid i spårningsläge med ett intervall på 10 minuter och har säkerhetsladdning för att hjälpa till att återställa en urladdad telefon < -sup> -1< -/sup> -Satellitabonnemang krävs.

I vissa jurisdiktioner är användning av satellitkommunikationsenheter reglerad eller förbjuden. Det är ditt ansvar att känna till och följa alla tillämpliga lagar i andra jurisdiktioner där enheten är avsedd att användas.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024