Sidan innehåller annonslänkar

Garmin Montana 700

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Garmin Montana 700 är en tålig, handhållen navigator på 5 tum, med ruttdragningsbara TopoActive-kartor för vägar och leder och avancerade outdoorfunktioner för pålitlig navigering till fots, på cykel, i kajak, terrängfordon och mycket mer. Den slittåliga, vattentäta konstruktionen har testats enligt amerikansk militärstandard (MIL-STD 810 för värme, stötar, vatten och vibrationer), och har en handskvänlig pekskärm som är 50% större än tidigare Montana-modeller.

Ett inbyggt, uppladdningsbart litiumjonbatteri ger mer än 18 timmars batteritid i GPS-läge och i en vecka eller längre i expeditionsläge. Den kan även drivas med vanliga AA-batterier.

Handenheten har tillgång till satellitnätverken GPS, GLONASS och Galileo, vilket gör att den kan spåra i mer krävande miljöer än om den bara hade GPS, medan ABC-sensorer inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass gör att du kan vandra långt och ändå känna dig trygg. LiveTrack-funktionen gör att du trådlöst kan ansluta navigatorn till andra kompatibla Garmin GPS-användare, så att de kan följa dina spår, rutter, waypoints och äventyr.

Du kan även hämta BirdsEye-satellitbilder direkt till enheten utan årsabonnemang för att se fotorealistiska vyer och skapa waypoints baserat på landmärken, och få tillgång till aktuella prognoser från Active Weather via Garmin Connect-appen. Jägare och hundtränare kan synkronisera handhållna Montana med kompatibla enheter i Astro- eller Alpha-serien (säljs separat) för att kunna spåra brukshundar ute på fältet.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024