Sidan innehåller annonslänkar

Master Fitness Hantelset 17 kg 30 mm, Hantelset

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Detta hantelset är enkelt att bygga ut och komplettera med ytterligare viktskivor. Just i denna version så består hanteln av 1 x 30 mm hantelgrepp 1 set 30 mm ABS lås 2 x 5 kg 30 mm viktskiva i gjutjärn 2 x 2,5 Kg 30 mm viktskiva i gjutjärn Det går utmärkt att komplettera med ytterligare viktskiva i valfri storlek - eller komplettera med en curlstång så att hemgymmet blir optimerat för nästa träningspass. .

Produktbeskrivning

Att träna med hantlar är ett utmärkt sätt att stärka och tona musklerna i hela kroppen. Hantlar är enkel att använda och är ett praktiskt träningsredskap som du kan använda i ditt hem. Några av fördelarna med att träna med hantlar inkluderar:

  • Effektiv styrketräning
  • Ökad muskelmassa och definition
  • Förbättrad kroppshållning och balans
  • Ökad metabolism och fettförbränning
  • Möjlighet att träna hela kroppen

Övningar med hantlar som du kan göra hemma

Här är några exempel på övningar som du kan göra med hantlar i hemmet:

  1. Bänkpress: Ligg på ryggen på en bänk eller matta och håll hantlarna över bröstet med armarna rakt upp. Sänk hantlarna ner mot bröstkorgen och pressa dem tillbaka upp igen.
  2. Utfall: Håll en hantel i varje hand och stå med fötterna axelbrett isär. Ta ett stort steg framåt med ena foten och sänk ner kroppen tills knäet på den bakre foten nästan nuddar marken. Res dig sedan upp igen och upprepa med andra foten.
  3. Bicepscurl: Stå upp med hantlarna i händerna och armarna längs med sidorna. Böj armarna och lyft hantlarna mot axlarna. Sänk sedan ner dem igen och upprepa.
  4. Tricepspress: Sitt på en bänk med ryggen rak och håll en hantel med båda händerna över huvudet. Sänk hanteln bakom huvudet genom att böja armbågarna och pressa sedan tillbaka upp igen.
  5. Ryggresning: Stå med hantlarna i händerna framför kroppen. Böj sedan framåt i höften och låt hantlarna hänga ner mot marken. Res dig sedan upp igen genom att spänna baksidan av låren och ryggen.

Hantelset från andra varumärken

Upp till 11% rabatt
Finnlo Dumbbell Smartlock, Hantelset

Hantelset från Finnlo

Utforska allt inom Hantelset från Finnlo.
Hantelset 18 delar 40 kg gjutjärn

Hantelset från vidaXL

Se produkter inom Hantelset från vidaXL.
Master Fitness Hantelset 17 kg 30 mm, Hantelset

Hantelset från Master Fitness

Se vad Master Fitness har inom Hantelset.

Se gärna också

Abilica Powerbox, Hantelset

Komplett viktväska på totalt 15 kg. Innehåll: 2 x kromade hantelstänger (35 cm / 2,5 kg) 4 x säkerhetslås och kromade viktskivor 4 x 0,5 kg viktskiva 8 x 1,25 kg viktskiva Förlängningsstycke på 10 cm Viktskivorna kan användas på Abilica skivstänger. Förläng din hantelstång med förlängningstycket och skapa en lång skivstång (totalt 70 cm) för användning till biceps curl etc.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024