Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Hantel För Barn, Hantlar Gummi

Beställ Kraftmark Hantel För Barn, Hantlar Gummi på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Hantel För Barn, Hantlar Gummi inom kategorin Hantlar Gummi.

Produktinformation

Vill barnen också följa med in i gymmet och träna som mamma och pappa gör? Här finns ett tränings set för barn som går att fylla med vatten upp till 1,6kg. Längd 35cm Greppdiameter 31mm Löstagbara vikter Fylls med vatten Grön = 400 ml Rosa = 250 ml Blå = 150 ml Lås med skruvmekanism Säljs styckvis (ej i par) .

Produktbeskrivning

Att träna med hantlar är ett utmärkt sätt att stärka och tona musklerna i hela kroppen. Hantlar är enkel att använda och är ett praktiskt träningsredskap som du kan använda i ditt hem. Några av fördelarna med att träna med hantlar inkluderar:

 • Effektiv styrketräning
 • Ökad muskelmassa och definition
 • Förbättrad kroppshållning och balans
 • Ökad metabolism och fettförbränning
 • Möjlighet att träna hela kroppen

Övningar med hantlar som du kan göra hemma

Här är några exempel på övningar som du kan göra med hantlar i hemmet:

 1. Bänkpress: Ligg på ryggen på en bänk eller matta och håll hantlarna över bröstet med armarna rakt upp. Sänk hantlarna ner mot bröstkorgen och pressa dem tillbaka upp igen.
 2. Utfall: Håll en hantel i varje hand och stå med fötterna axelbrett isär. Ta ett stort steg framåt med ena foten och sänk ner kroppen tills knäet på den bakre foten nästan nuddar marken. Res dig sedan upp igen och upprepa med andra foten.
 3. Bicepscurl: Stå upp med hantlarna i händerna och armarna längs med sidorna. Böj armarna och lyft hantlarna mot axlarna. Sänk sedan ner dem igen och upprepa.
 4. Tricepspress: Sitt på en bänk med ryggen rak och håll en hantel med båda händerna över huvudet. Sänk hanteln bakom huvudet genom att böja armbågarna och pressa sedan tillbaka upp igen.
 5. Ryggresning: Stå med hantlarna i händerna framför kroppen. Böj sedan framåt i höften och låt hantlarna hänga ner mot marken. Res dig sedan upp igen genom att spänna baksidan av låren och ryggen.

Se gärna också

Gorilla Sports Hantlar GS Gummi - 2,5-40 kg -10%

Hantlar med Gorilla Sports-logga är gjorda av gjutjärn med gummibeläggning och räfflade handtag och finns i vikter mellan 2,5-40 kg. Stryktålig gummibeläggning Ergonomiska och räfflade handtag Tydlig viktmarkering Säljes styckvis Träning med hantlar ger dig oändligt med övningar i olika vinklar för hela kroppen och gör även att din småmuskulatur stabiliseras än bättre jämfört med träning med stång. Du kan träna stora som små muskelgrupper i all typ av träning tex styrka, kondition och funktionellträning med varierande vikt på din hantel.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Cykeltröjor

Cykeltröjor från Rogelli

Se alla produkter
Kalsonger herr

Kalsonger herr från Björn Borg

Se alla produkter
Chin up bar Chins rack

Chin up bar Chins rack från Gymstick

Se alla produkter
Datorfodral

Datorfodral från Targus

Se alla produkter