Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Hex Hantlar, Hantlar Hex

Beställ Kraftmark Hex Hantlar, Hantlar Hex på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Hex Hantlar, Hantlar Hex inom kategorin Hantlar Hex.

Produktinformation

Hexagon hantlar i gummi och metallhandtag. Handtagen är kromade och har en bra lettring för perfekt grepp.

Viktspannet sträcker sig från 1kg upp till 60kg. Hex hantlar kan användas till alla möjliga träningsövningar och rörelser.

Med sin platta yta gör att de är stabila och förvaras enkelt. Säljs styckvis (ej i par) Storlek varierar beroende av vikt Ingraverad viktmarkering .

Produktbeskrivning

Att träna med hantlar är ett utmärkt sätt att stärka och tona musklerna i hela kroppen. Hantlar är enkel att använda och är ett praktiskt träningsredskap som du kan använda i ditt hem. Några av fördelarna med att träna med hantlar inkluderar:

  • Effektiv styrketräning
  • Ökad muskelmassa och definition
  • Förbättrad kroppshållning och balans
  • Ökad metabolism och fettförbränning
  • Möjlighet att träna hela kroppen

Övningar med hantlar som du kan göra hemma

Här är några exempel på övningar som du kan göra med hantlar i hemmet:

  1. Bänkpress: Ligg på ryggen på en bänk eller matta och håll hantlarna över bröstet med armarna rakt upp. Sänk hantlarna ner mot bröstkorgen och pressa dem tillbaka upp igen.
  2. Utfall: Håll en hantel i varje hand och stå med fötterna axelbrett isär. Ta ett stort steg framåt med ena foten och sänk ner kroppen tills knäet på den bakre foten nästan nuddar marken. Res dig sedan upp igen och upprepa med andra foten.
  3. Bicepscurl: Stå upp med hantlarna i händerna och armarna längs med sidorna. Böj armarna och lyft hantlarna mot axlarna. Sänk sedan ner dem igen och upprepa.
  4. Tricepspress: Sitt på en bänk med ryggen rak och håll en hantel med båda händerna över huvudet. Sänk hanteln bakom huvudet genom att böja armbågarna och pressa sedan tillbaka upp igen.
  5. Ryggresning: Stå med hantlarna i händerna framför kroppen. Böj sedan framåt i höften och låt hantlarna hänga ner mot marken. Res dig sedan upp igen genom att spänna baksidan av låren och ryggen.

Se gärna också

Motion & Fitness PRO Hexagon Dumbbell, Par, Hantlar Hex -20%

Hexagon hantlar i gummi och metallhandtag. Handtagen är kromade och har en bra lettring för perfekt grepp. Viktspannet sträcker sig från 1kg till 40kg. Hexhantlar kan användas till alla möjliga övningar och rörelser. Med sin platta yta gör att de är stabila och förvaras enkelt. Säljes i par.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
SSD

SSD från Seagate

Se alla produkter
Cykelglasögon

Cykelglasögon från Koo

Se alla produkter
Uppblåsbar båt

Uppblåsbar båt från vidaXL

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från BETTER YOU

Se alla produkter