Produktinformation

Vill du kunna köra riktigt fort och samtidigt ha full kontroll på prylarna? Den snabba storsäljaren Superior XF 919 RC har mäktiga fartresurser och levererar en solid racekänsla, en perfekt hoj för dig som vill kunna köra galet fort och samtidigt ha full kontroll på prylarna. En kvick fartfantom med högvis av lattjo-lajban-potential som kommer kunna ta din cykling till helt nya nivåer.

Det här är ett vasst heldämpat fartbygge med en stomme i Aluminium som verkligen är värd att uppgraderas allt eftersom dina kunskaper ökar. Så vill du kunna briljera på allt från snabb skogscykling till kämpiga långlopp och har du dessutom siktet inställt på att köra ifrån både grannen och stallkamraterna så är det här rätt hoj.

En klockren investering med hög kapacitet, kvick respons och rapp styrkänsla som villigt svarar när du vill öka farten, och som alltid kommer ge dig full avkastning i form av 100% ren cykelglädje. Nyckeln till framgång! Heldämpad ram i Aluminium (Alu X6 Ultralite) som helt klart är värd att uppgradera Avancerat länkage med uppdaterad kinematik som är fullt anpassat för riktigt tuffa tag Framgaffel från Rock Shox (Recon Silver RL R) med 100 mm slaglängd och remote lockout Bakre dämpare från DT Swiss (R 232 ONE) med 100 mm slaglängd och remote lockout Slagkraftig 12-växlad drivlina med pålitlig prestanda från Shimano (Deore) med bred utväxling (34Tx10-51T) Kraftfulla hydrauliska skivbromsar från Shimano (MT410) som verkligen matchar fartresurserna Snabba 29-tummare med greppvilliga kvalitetsdäck från Schwalbe (Racing Ralph Performance) Block Lock headset skyddar ramen och ser till att du slipper skador från styret Heldämpad ram i Aluminium med full kapacitet att vinna tävlingar Den högklassiga stommen utgörs av en ram i trippelreducerad aluminium (Alu X6 Ultralite) i huvudtriangeln

Den levererar en väl avvägd balans mellan kvick racekänsla och effektiv kraftöverföring, så att du snabbt ska kunna fylla prisskåpet med medaljer och bucklor av rätt valör. Den har en progressiv racegeometri vilket tillsammans med ett välbalanserat länkage ger dig ett pålitligt fundament med hög kapacitet som verkligen svarar när du lägger fullt mos på pedalerna.

Den har såklart fullt integrerad kabeldragning och den är anpassad för stickaxlar (BOOST) d.v.s. en extra bred fram och bakaxel som medger ett större avstånd mellan ekerinfästningarna vid navet, vilket i sin tur ger ett styvare hjul med bättre kontroll.

Ramen är anpassade för en fjädringsväg på 100 mm och riktar sig främst mot oss som trivs bäst på den moderna typen av lite mer flödande XC-stigar. Dämpare som trivs på allt från släta grusvägar till stökig skogscykling Dämpningen hanteras av Rock Shox och DT Swiss, framtill sitter en Recon Silver RL R med remote lockout (regleras smidigt via ett reglage från styret) och baktill sitter en R 232 ONE med remote lockout (och även den regleras via reglage från styret).

Båda dämparna har slaglängder på 100 mm och riktar sig främst mot dig som vill kunna köra nästan overkligt fort på den moderna typen av flödande skogsstigar. En dämpning som skapar imponerande markkontakt och ser till att du har möjligheten att köra ifrån vem som helst, på allt från släta grusvägar till betydligt stökigare underlag.

Slagkraftig 12-växlad drivlina med hög precision och beprövad funktion Svindlande farter uppnås med hjälp av en extremt pålitlig 12-växlad drivlina från Shimano (Deore) med hög precision och väl beprövad funktion. När utmaningarna bjuder på lite tuffare motstånd kommer räddningen att vara den moderna utväxlingen (singelklinga med 34T x 10-51T) vilket tillsammans med cykelns låga vikt (hela paketet väger in på strax över 14 kilo) ser till att cykeln lever upp till de högt ställda förväntningarna.

Snabbt hjulset med solid kursstabilitet och grymt fäste i kurvorna Allt rullar på ett par snabba 29-tummare med kvalitetsdäck från Schwalbe (Racing Ralph Performance) med 2.25" bredd som levererar kursstabilitet, grymt fäste i kurvorna och givetvis riktigt bra rull. Ju snabbare det går, ju högre krav ställs det på bromsarna och därför är modellen utrustad med hydrauliska skivbromsar med från kvalitetssäkra Shimano (MT410) som matchar fartresurserna och levererar kraftfull prestanda året runt - oavsett om det regnar, snöar eller är dammigt ute i spåren. .

Produkt från andra varumärken

Upp till 35% rabatt
Frappé Elcykel Fsc 400 Dam

Produkt från Frappé

Missa inga bra priser på Produkt från Frappé.
Upp till 30% rabatt
Madshus Redline Testski Skate 3-6 Skidor

Produkt från Madshus

Missa inga bra priser på Produkt från Madshus.
Upp till 11% rabatt
Skeppshult Elcykel Dam FavoritEl Dam 7-Växlar Alg Matt

Produkt från Skeppshult

Utforska allt inom Produkt från Skeppshult.
Upp till 47% rabatt
Superior Xf 999 Tr

Produkt från Superior

Missa inga bra priser på Produkt från Superior.
Fischer Super Skin Mohair

Produkt från Fischer

Visa produkter inom Produkt från Fischer.
BH Elcykel Atoms Diamond Wavve Pro-S

Produkt från BH

Missa inga bra priser på Produkt från BH.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024