Sidan innehåller annonslänkar

Sensa Travel Power V9 Gent 2021, Elcykel

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Travel Power V9 är en elcykel för kvinnor utan kompromisser till ett oslagbart pris. Cykeln är genomgående byggd med kvalitetsdelar och den senaste tekniken.

Den perfekta pendlarcykeln handbyggd i Holland. Den låga vikten gör cykeln enkel att hantera och cykla, underlättar även när du ska köra cykeln på cykelhållare.

Ramen är tillverkad med dubbelreducerade aluminiumrör, vilket innebär att rören är tjockare där det är störst påfrestningar och tunnare där påfrestningarna är mindre. Det gör att du får en lättare ram med samma styrka som traditionella ramar med jämntjocka rör.

Styrhuvudet är 1 1/2 tum i stället för standard 1 1/8 tum, gör ramen starkare och ger cykeln en bättre känsla. Stark Shimano STEPS 6100 mittmotor med 60 Nm vridmoment, för att klara även dom brantaste backarna utan problem.

Kompletterat med Shimano 504Wh batteri för maximal räckvidd, upp till 150 km. För maximal säkerhet är den utrustad med Shimano hydrauliska skivbromsar, fungerar lika bra i vått och torrt.

För att minska risken för stöld är den utrustad med AXA godkänt lås. Belysningen fram och bak drivs av elcykel batteriet.

Justerbar styrstam för bästa komfort. Schwalbe Road Cruiser Plus, 47 mm däck med reflexsidor för säkerhet och komfort.

Produktbeskrivning

Att byta till en elcykel kan ha flera fördelar jämfört med att cykla på en vanlig cykel. Här är några skäl till varför:

  • Mer bekväm cykling: Med en elcykel kan du enkelt trampa uppför backar och motvind, vilket minskar ansträngningen och gör cyklingen mer bekväm.
  • Snabbare resor: En elcykel kan hjälpa dig att nå högre hastigheter på kortare tid, vilket kan minska restiden och göra det lättare att ta sig fram i stadstrafik.
  • Miljövänlig: Elcyklar är ett miljövänligt alternativ eftersom de inte släpper ut några utsläpp och kräver mindre energi än en bil.
  • Kostnadseffektivt: Även om en elcykel kan vara en stor investering, är den ofta billigare än att äga och underhålla en bil eller motorcykel i längden.
  • Bättre hälsa: Att cykla är en utmärkt form av träning och kan bidra till att förbättra din hälsa och kondition. Med en elcykel kan du fortfarande få en träningseffekt samtidigt som du minskar ansträngningen.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024