Sidan innehåller annonslänkar

Blueair HealthProtect 7740i Luftrenare

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Luftrenare som dygnet runt hjälper till att skydda mot virus och bakterierLåt oss presentera Blueairs mest avancerade luftrenare någonsin HealthProtect™. Varje komponent är specialkonstruerad i Sverige för att luftrenaren ska vara tyst och ge optimal prestanda och energieffektivitet.

Med HealthProtect™ kan du vara säker på att din familj andas ren och hälsosam luft. 7740i är det perfekta valet för stora rum, 62 m2 (5 luftomsättningar per timme enligt AHAM).Fyll rummet med mer¹ ren luft så gott som ljudlöstHEPASilent Ultra™ är Blueairs mest avancerade filtreringsteknik vilket innebär att luftrenarna genererar mer ren luft med lägre ljudnivå och energiförbrukning.

Tekniken kombinerar elektrostatisk och mekanisk filtrering så att 99,97 % av luftburna partiklar som allergener, damm, pollen, djurallergener, mögel virus och bakterier. Det naturligt aktiva kokoskolet har stor absorberande ytarea och används för att effektivt filtrera bort VOCer, kemikalier och obehagliga hushållslukter.

HEPASilent Ultra™ ger 50 % mer ren luft, förbrukar 55 % mindre energi och är 10 % tystare än traditionell HEPA-filtrering.Skydd mot virus och bakterier dygnet runt⁵Tack vare GermShield™-tekniken övervakas rummet även när luftrenaren är i viloläge. Virus och bakterier på filtren elimineras med hjälp av ett svagt luftflöde och plasmaladdning.

En lätt luftström förhindrar sedan ny bakterietillväxt.Mer ren luft till rummets⁷ alla hörnTill skillnad från andra luftrenare som bara förser en liten del av rummet med ren luft har luftutloppet designats med en unik konstruktion som ger ett 360 graders luftflöde. Mer ren luft cirkuleras snabbt till rummets alla hörn så att du kan andas ren luft var du än befinner dig.Tyst som en viskningHealthProtect™-modellernas höga prestanda bygger på filtreringstekniken HEPASilent Ultra™, som gör dem tysta som en viskning.

HEPASilent Ultra™ är 10 % tystare än traditionell HEPA-filtrering. 27 dB(A) på lägsta fläkthastighet och normal samtalsnivå 55 dB(A) på högsta.Låg energiförbrukningHEPASilent Ultra™-tekniken ger mer ren luft med 55 % lägre energiförbrukning än traditionell HEPA-filtrering.

Det betyder att luftrenaren HealthProtect™ förbrukar endast 9W på den lägsta fläkthastigheten och 72 W på högsta. Autoläge/steglös fläkthastighetVia autoläget justeras automatiskt fläkthastigheten när luftföroreningarna ökar.

Hastigheten justeras steglöst och ökas smidigt till rätt nivå baserat på sensoravläsningarna för att sedan minska igen när luften är ren. På så sätt är luftrenaren alltid inställd på precis den hastighet som krävs för att luften i ditt hem ska vara ren.Smart filterdesign och teknikTack vare RFID-tekniken återställs filterindikatorn automatiskt när ett nytt filter sätts in.

Tack vare den smarta V-formade filterdesignen, stängs det förbrukade filtret som en bok och därmed undviker användaren att komma i kontakt med partiklar och föroreningar. Huvudfiltret är lätt att komma åt genom luckan på höger sida, dra bara ut filtret med de gröna flikarna.

Med SmartFilter kan du vara säker på att ditt hem fylls av ren luft eftersom den smarta sensoralgoritmen beräknar exakt hur förorenad luften är och talar om när det är dags att byta filter. Filtret har en livslängd på 6–12 månader beroende på hur förorenad luften varit där luftrenaren är placerad.

När det är dags att byta filter blir filterindikatorn på enheten röd och du får ett meddelande i Blueair-appen.Effektiv förfiltreringHealthProtect™ har rengöringsbara förfilter vilket underlättar underhåll och rengöring. Därmed förlängs huvudfiltrets livslängd avsevärt.Uppkopplad med Blueair-appenTack vare smarta funktioner som Clean air ETA och bevakning av föroreningar kan du vara säker på att luften du andas alltid är ren.

Som användare kan du visuellt kontrollera luftrenarens effektivitet och se hur lång tid det är kvar tills luften i rummet är ren, allt tack vare Blueairs unika algoritm som mäter flera olika parametrar i realtid. I appen finns även en särskild filtersida som visar filtrens livslängd och hjälper dig att byta och beställa nya filter.

Med funktionen Welcome Home börjar luftrenaren rena luften när du är på väg hem så att du kommer hem till en hälsosam inomhusmiljö.AnvändargränssnittAnvändargränssnittet på luftrenarens ovansida visar följande information •Avläsningar av partikelstorlekar PM1, PM2.5 och PM10•Filterindikator•Autoläge •Wi-Fi-status•GermShield™•FläkthastighetSensorer av hög kvalitetSensormodulen mäter inte bara PM2.5, utan även större partiklar (PM10) och de allra minsta partiklarna (PM1). Den avancerade tVOC-sensorn detekterar gaser, lukter och formaldehyd.

Du kan också se luftfuktighet och temperatur i Blueair-appen tack vare luftfuktighets- och temperaturgivarna. Indikator för luftkvalitetDu kan enkelt hålla koll på partikel- och gasnivå .

Produktbeskrivning

En luftrenare är en apparat som används för att rena luften inomhus genom att filtrera bort partiklar och föroreningar som kan orsaka hälsoproblem.

Fördelar med luftrenare

  • Minskar allergener i luften, vilket kan hjälpa personer med allergier att andas lättare
  • Filtrerar bort partiklar som damm, pollen och rök vilket bidrar till en renare luft
  • Kan minska spridningen av virus och bakterier, vilket kan bidra till en bättre hälsa
  • Hjälper till att minska lukt från matlagning, rökning och husdjur
  • Kan bidra till att förbättra sömnen genom att minska allergener och andra partiklar som kan störa andningen
  • Kan bidra till att förbättra astmasymtom genom att filtrera bort irriterande ämnen i luften
  • Kan hjälpa till att minska luftfuktigheten genom att filtrera bort fukt från luften

Inomhusklimat från andra varumärken

Philips Luftrenare AC1715/10 - Vit

Inomhusklimat från Philips

Visa produkter inom Inomhusklimat från Philips.
Upp till 40% rabatt
iiglo Luftkonditionering | 12000 BTU | WIFI | Energiklass A | Fjärrkontroll | Timerfunktion

Inomhusklimat från iiglo

Missa inga bra priser på Inomhusklimat från iiglo.
Upp till 37% rabatt
Nedis Bärbar luftkonditionering / AC | 12 000 BTU | WIFI | Energiklass A | Fjärrkontroll | Timerfunk

Inomhusklimat från Nedis

Se produkter inom Inomhusklimat från Nedis.
Upp till 14% rabatt
Blueair HealthProtect 7740i Luftrenare

Inomhusklimat från Blueair

Se vad Blueair har inom Inomhusklimat.
Coway luftrenare AP-1008CH

Inomhusklimat från Coway

Här har vi samlat Inomhusklimat från Coway.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024