Advanced Elements Advanced Frame Expedition Elite Kayak

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Advanced Elements Frame Expedition Elite-kajaken är förstahandsvalet för dem som vill ha bästa möjliga prestanda från din uppblåsbara kajak. Denna ensitsiga uppblåsbara kajak presterar jämförbar med till och med en hård kajak.

Dess metalliska spetsar tillsammans med den robusta ramen och drop-stitch basen skapar en optimal och styv design för stabil och fartfylld kajakpaddling. Längden på 13 fot (396 cm) ger en lång vattenlinje som håller kajaken perfekt i sin riktning.

Kajaken är det perfekta valet när du letar efter en pålitlig enkelkajak som är lätt att ta tag i för varje äventyr. Tack vare dess prestanda och gott om förvaringsutrymme kan du även ta längre äventyr med denna kajak! Tack vare sin utmärkta lastkapacitet (max

204kg) lämpar den sig väl för olika användare och campingutrustningen passar perfekt. Kajakens vikt är 19 kg och storleken packad är ca 78 x 40 x 25 cm.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024