Sidan innehåller annonslänkar

Saimaa Kayaks Adventure 1

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Saimaa Kayaks uppblåsbara kajak Adventure 1 är smidig kajak som snabbt går att fylla och lämpar sig för hela familjen. Den breda profilen och de rundade PVC-kanterna gör kanoten stabil, vilket gör det lätt att stiga i och ut ur den öppna kajaken, utan att behöva oroa sig för att den kantrar, även då man paddlar.

Vad gäller stabilitet är Adventure 1 också ett bra val för fiske. Med andra ord ett utmärkt val som första kajak! Det robusta och styva dropstitch-golvet känt från SUP-brädor bibehåller formen på kanoten även vid tyngre paddlare

Golvet är belagt med tåligt EVA (skum) beläggning som skyddar golvet och förhindrar att man halkar när man stiger i och ut ur kajaken. Undervattensbotten är ytterligare skyddad med PVC, så kajaken är mycket motståndskraftig mot eventuell kontakt med stenar eller botten.

Sidopontonerna och golvet utgör separata luftkammare, vilket medför säkerhet på vattnet. Det praktiska lodräta stänkskyddet i fören hjälper till att hålla vågorna på utsidan.

Botten är försedd med dräneringshål. Kajakens bärkapacitet är 140 kg.

Bänken är tjockare än en vanlig tygbänk (7cm) och något koppformad på sidorna, vilket ger extra stöd och komfort för paddling. Bänken har goda justeringsmöjligheter och zinkpläterade snabbfästen.

Fotstöden möjliggör också generösa justeringsmöjligheter både för barn och vuxna. Samtliga snabbfästen och kajakens integrerade D-ringar är tillverkade av galvaniserad aluminium.

Aluminiumpaddeln försedd med blad i plast är 220 cm lång och väger 1050 g. Paddeln kan demonteras i fyra delar, så den får plats i ett litet utrymme.

Paddeln har tre olika justeringsmöjligheter för bladvinkeln och droppring på skaftet. Paketet innehåller paddel, bänk, fotstöd, snabb dubbelverkande pump (blåser in luft när du drar upp handtaget och trycker ner det), bärväska, fena, gummistraps för transport av utrustning på däck och en reparationssats.

Kanoten kan fyllas och vara paddlingsklar på cirka tio minuter och kan lätt packas tillbaka i väskan på några minuter. 3 års garanti.

Längd 312 cm Bredd 90 cm Vikt 12,5 kg Kantmaterial kraftig PVC, fyllningstryck max 6 psi. Styv dropstitch på botten, fyllningstryck max 12 psi.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024