Sidan innehåller annonslänkar

Advanced Elements Kayak Lagoon 1

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Advanced Elements är en pionjär inom uppblåsbara kajaker! Lagoon 1 är en enhetskajak som är perfekt för kortare turer och lugnare väder och är riktigt lätt paddling På grund av sin låga vikt är kajaken lätt att bära och packas bekvämt i bagageutrymmet på en bil eller på en husbil.

Om du letar efter en snabb att använda och prisvärd uppblåsbar enhetskajak, är Advanced Elements Lagoon 1 knappen att välja mellan! Lagoon enhetskajaken är helt täckt med ett starkt tyg, vilket också gör den hållbar Rejäla fenformer har lagts till i fören och aktern på kajaken, som håller kajaken väl i sin riktning och bryter vågytan bättre.

Tack vare framfickan och gummibanden på överdraget ingår campingutrustningen bekvämt. Den uppblåsbara Lagoon 1-kajaken väger 10,0 kg och är endast cirka 64 x 46 x 13 cm packad.

Med sin goda lastkapacitet (max 113kg) lämpar den sig väl för olika användare. Uppblåsbar kajak Lagoon 1 Längd vid fyllning 247cm, maxbredd 86cm Max lastkapacitet 113kg 6 luftkammare Lyfthandtag bak och båge Slitstarkt yttertyg Paddelhållare Meshficka Täck gummiband Förpackningen innehåller Lagoon 1 kajak Bärväska Sittplats Reparationssats Paddla kanot i Lagoon 1 med en uppblåsbar kajak .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024