Garmin US All & Canadian West Coast Garmin microSD™/SD™ card: HXUS604X

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Sjökorten BlueChart g3 har branschledande täckning, skärpa och detaljrikedom med integrerade data från Garmin och Navionics. Dessutom ingår Auto Guidance 1 som använder önskat djup och frigångshöjd för att beräkna rutter och visa en föreslagen väg att följa överlagrade på sjökortet.

NOAA-rasterkartografi finns också tillgänglig som en kostnadsfri nedladdningsbar funktion via ActiveCaptain-appen. Den ger plottern pappersliknande sjökortsvyer av NOAA-undersökta områden där enskilda intressanta platser märks med information om longitud och latitud.

Auto Guidance Funktionen Auto Guidance 1 beräknar snabbt en föreslagen rutt med hjälp av önskat djup och fri höjd. Djupområdesskugga Denna funktion visar högupplöst djupområdesskuggning för upp till 10 områdesdjup så att du se objektets djup.

Detaljerade konturer Sjökorten BlueChart g3 har konturer på 1 fot som ger en mer korrekt återgivning av bottenstrukturen för förbättrade fiskekort och större detaljrikedom i träsk-, kanal- och hamnkartor. Skuggning för grunt vatten Skuggning för grunt vatten hjälper till vid navigering genom att visa ett användardefinierat djup för att ge en tydligare bild av vilka grund du ska undvika.

1 Auto Guidance är avsett endast för planering och ersätter inte säker navigering. Auto Guidance ingår inte i förinlästa BlueChart g3-sjökort för plottrar i ECHOMAP™ Plus-serien Täckning Ger detaljerad täckning av USA s östkust från Key West, FL till den kanadensiska gränsen och västkusten från den mexikanska gränsen till Puget Sound, Alaska, Hawaii och stora inre floder, USA s Gulf Coast till Mexikans gräns och Mexikan Gulf Coast till Yucatan.

Kanadensisk täckning omfattar hela St. Lawrence Seaway, Nova Scotia och New Brunswick.

De stora sjöarna är täckta i sin helhet, liksom Woods-sjön. Omfattningen omfattar Prince Edward Island, Anticosti Island, Vancouver Island inklusive Inside och Outside Passages, Aleutiska och Kanalöarna, Bahamas, Turks och Caicosöarna, Cozumel, Kuba, Hispaniola, Puerto Rico och Amerikanska Jungfruöarna. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024