Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Kettlebells i Järn, Kettlebells

Beställ Kraftmark Kettlebells i Järn, Kettlebells på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Kettlebells i Järn, Kettlebells inom kategorin Kettlebells.

Produktinformation

Kettlebells är ett mångsidigt träningsredskap där man tränar både styrka, kondition och rörlighet. Våra kettlebells finns i flera olika viktklasser mellan 4-32kg.

Kettlebells förekommer ofta inom CF och funktionell träning som kombinerar både styrka och uthållighetsträning. Vilka övningar kan man göra med en kettlebell? Övningar som kettlebell swings, thrusters, axelpress, rodd och marklyft är bara ett fåtal övningar man kan göra med en kettlebell.

En kettlebell är ett perfekt träningsredskap både till hemmet och till gymmet där man kan träna allt från ben, rumpa, mage, armar och rygg och som tar upp en väldigt liten yta. Färgmarkering för respektive vikt Svart pulverlack Olika storlekar beroende på vikt Viktspann 4-32kg Greppdiameter 4kg - 30mm, 8kg - 34mm, 12kg - 36mm, 16kg - 38mm, 20-32kg - 40mm Säljs styckvis .

Se gärna också

KLARFIT Justerbar Kettlebell 16-24 kg

Klarfit Justerbar kettlebell 16–24 kg är en plats- och kostnadsbesparande lösning för mångsidig och effektiv kettlebellsträning. Det slitstarka, kulformade gjutjärnshandtaget ger ett utmärkt grepp och är bekvämt att hantera.

Vikten på den justerbara kettlebellen kan justeras från 16 ända upp till 24 kilo. Den levereras med 4 stycken 2 kg gjutjärnsvikter, som passar i kettlebellen. Locket håller vikterna stadigt på plats, även vid häftiga svängningar, för en säker och bekymmersfri träning.

Egenskaper:

Kettlebell i gjutjärn som tål slitage, fukt och stötar
Utmärkt grepp och känsla under träningen
4 st. gjutjärnsvikter 2 kg extra vikter
Vikt justerbar 16/18/20/22/24 kg
Handtagets diameter: 3,5 cm
Mått: 18 x 26 cm

Beställ en justerbar kettlebell i gjutjärn för tuff träning från Sportproffsen nu!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
Löpband

Löpband från Master Fitness

Se alla produkter
Pannlampa

Pannlampa från Silva

Se alla produkter
Energidryck

Energidryck från Monster Energy

Se alla produkter