Sidan innehåller annonslänkar

Klematis ' Mrs Cholmondeley' 1-pack

Jämför produkt Klematis ' Mrs Cholmondeley' 1-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klematis ' Mrs Cholmondeley' 1-pack i kategorin Klematis här hos oss.

Produktinformation

Klematis "Mrs Cholmondeley" blommar med 14-18 cm stora lavendelblå blommor med bruna ståndare i mitten under juni till september. Sorten trivs bäst i skyddat läge och passar perfekt att odla mot vägg, träd, mur eller spaljé. Säljs i 1-, 3- och 5-pack .

Se gärna också

Klematis 'Noora' 1-pack

'Noora' är en klematis med stjärnformade lila blommor med fyra till sex smala eliptiska kronblad som blommar från juni till september. Sorten passar perfekt att odla mot vägg, träd, mur eller spaljé men går lika bra att odla i kruka på balkongen eller terrassen.Säljs i 1-, 3- och 5-pack

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Cykelvård

Cykelvård från Motorex

Se alla produkter
Padelracket

Padelracket från Adidas

Se alla produkter
Gummistövlar

Gummistövlar från Tretorn

Se alla produkter
Havtorn

Havtorn från Omnia garden

Se alla produkter