Sidan innehåller annonslänkar

Klematis 'Pink Perfection' 1-pack

Jämför produkt Klematis 'Pink Perfection' 1-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klematis 'Pink Perfection' 1-pack i kategorin Klematis här hos oss.

Produktinformation

Klematis med små, rosa och enkla blommor med en fint doft som blommar under juni till juli. "Pink Perfection" passar perfekt att odla mot vägg, mur, spaljé eller träd, skydda rothalsen mot solen på våren och mot kylan på vintern.Säljs i 1-, 3- och 5-pack .

Se gärna också

Klematis 'SoMany Lavender Flowers' PBR 1-pack

Klematis ’SoMany Lavendel Flowers’ blommar med mängder av lavendelfärgade enkla blommor och är fin att ha i en kruka på balkongen eller terrassen. Sorten passar även perfekt att odla mot vägg, mur, spaljé eller träd och är underbar i kombination med rosor.Säljs i 1-, 3- och 5-pack

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skönhet

Skönhet från MARINA MIRACLE

Se alla produkter
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Nedis

Se alla produkter
Padelracket

Padelracket från Dunlop

Se alla produkter
Väggfäste för skärm

Väggfäste för skärm från Luxorparts

Se alla produkter