Sidan innehåller annonslänkar

Klematis 'Rouge Cardinal' 1-pack

Beställ Klematis 'Rouge Cardinal' 1-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klematis 'Rouge Cardinal' 1-pack inom kategorin Klematis.

Produktinformation

Klematis ’Rouge Cardinal’ blommar med 8-10 cm stora blommor med runda bladverk i en underbart vacker purpurröd färg och gulvit ståndare i juli till augusti. Sorten passar perfekt att odla mot vägg, träd, mur, spaljé eller i kombination med klätterrosor och kan även planteras i kruka.Säljs i 1-, 3- och 5-pack .

Se gärna också

Klematis Montana 'Broughton Star' 1-pack

Klematis ’Broughton Star’ är en härlig klematis i montanagruppen med halvdubbla djuprosa blommor som blommar från sen vår till tidig sommar. Sorten kan användas som marktäckare, passar mot vägg, träd, mur eller spaljé och kan även odlas i kruka.Säljs i 1-, 3- och 5-pack

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Cykelbelysning

Cykelbelysning från Knog

Se alla produkter
Cykellås

Cykellås från AXA

Se alla produkter
Viktskivor Bumper

Viktskivor Bumper från Kraftmark

Se alla produkter
Kolsyremaskiner

Kolsyremaskiner från SodaStream

Se alla produkter