Sidan innehåller annonslänkar

Klematis 'Rouge Cardinal' 3-pack

Beställ Klematis 'Rouge Cardinal' 3-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klematis 'Rouge Cardinal' 3-pack inom kategorin Klematis.

Produktinformation

Klematis ’Rouge Cardinal’ blommar med 8-10 cm stora blommor med runda bladverk i en underbart vacker purpurröd färg och gulvit ståndare i juli till augusti. Sorten passar perfekt att odla mot vägg, träd, mur, spaljé eller i kombination med klätterrosor och kan även planteras i kruka. .

Se gärna också

Klematis Cirrhosa 'Jingle Bells' 1-pack

Klematis ’Jingle Bells’ är en vintergrön klematis med blekgula till krämvita, klockformade blommor med en svag doft av citrus från senhöst till tidig vår. Bladen är mörkgröna med tre oregelbundna tandblad och sorten passar bra att odla i kruka.Säljs i 1-, 3- och 5-pack

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skärmar

Skärmar från SKS

Se alla produkter
USB-C kablar

USB-C kablar från Nomadelic

Se alla produkter
Cykelförvaring  väskor

Cykelförvaring väskor från vidaXL

Se alla produkter
Pi-kort

Pi-kort från Adafruit

Se alla produkter