Sidan innehåller annonslänkar

Klematis 'Snow Queen' 3-pack

Jämför produkt Klematis 'Snow Queen' 3-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klematis 'Snow Queen' 3-pack i kategorin Klematis här hos oss.

Produktinformation

Klematis ’Snow Queen’ blommar med 15 cm stora, eleganta vita blommor med blåaktiga nyanser och mörkröda ståndare under juni till augusti. Passar perfekt att odla mot vägg, mur, spaljé, träd eller i kruka på balkongen eller terrassen. .

Se gärna också

Klematis 'Noora' 1-pack

'Noora' är en klematis med stjärnformade lila blommor med fyra till sex smala eliptiska kronblad som blommar från juni till september. Sorten passar perfekt att odla mot vägg, träd, mur eller spaljé men går lika bra att odla i kruka på balkongen eller terrassen.Säljs i 1-, 3- och 5-pack

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Fotbollsspel

Fotbollsspel från vidaXL

Se alla produkter
Tangentbord för iPad

Tangentbord för iPad från Logitech

Se alla produkter
iPad Air-fodral

iPad Air-fodral från Linocell

Se alla produkter
Barncyklar

Barncyklar från Superior

Se alla produkter