Sidan innehåller annonslänkar

Klematis 'Sylvia Denny' 1-pack

Beställ Klematis 'Sylvia Denny' 1-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klematis 'Sylvia Denny' 1-pack inom kategorin Klematis.

Produktinformation

Klematis ’Sylvia Denny’ blommar två gånger per år med stora dubbla, vita halvfyllda blommor med krämgul ståndare – en tidig blomning i maj till juni på gamla rankor och en andra blomning på nya rankor i augusti till september.Säljs i 1-, 3- och 5-pack .

Se gärna också

Klematis 'Ernest Markham' 1-pack

Klematis 'Ernest Markham' är en äldre storblommig sort som blommar med stora djupt rödrosa blommor med rundade kronblad från juni till september. Sorten passar perfekt att odla i kruka, som elegant terrassväxt eller att odla mot ljus vägg, mur eller spaljé.Säljs i 1-, 3- och 5-pack

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Smartklocka

Smartklocka från GARMIN

Se alla produkter
CableMod-Kit

CableMod-Kit från CableMod

Se alla produkter
Skyddsskor

Skyddsskor från Stihl

Se alla produkter
Amazfit-klockor

Amazfit-klockor från Amazfit

Se alla produkter