Sidan innehåller annonslänkar

Klematis 'Warszawska Nike' 3-pack

Jämför produkt Klematis 'Warszawska Nike' 3-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klematis 'Warszawska Nike' 3-pack i kategorin Klematis här hos oss.

Produktinformation

Klematis ’Warszawska Nike’ är en nyare polsk sort som under juni till augusti blommar med dekorativa 10-15 cm stora, enkla, rödlila blommor med sammetskänsla och gul ståndare. Passar bra att odla mot träd eller spaljé. .

Se gärna också

Klematis 'Rouge Cardinal' 5-pack

Klematis ’Rouge Cardinal’ blommar med 8-10 cm stora blommor med runda bladverk i en underbart vacker purpurröd färg och gulvit ståndare i juli till augusti. Sorten passar perfekt att odla mot vägg, träd, mur, spaljé eller i kombination med klätterrosor och kan även planteras i kruka.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skönhet

Skönhet från MOSSA

Se alla produkter
Kroppsviktsträning

Kroppsviktsträning från Gun-eX

Se alla produkter
Cykelpedaler

Cykelpedaler från Shimano

Se alla produkter
Styrkepaket Gummerade

Styrkepaket Gummerade från Gorilla Sports

Se alla produkter