Kobo Clara 2E Vattentät läsplatta 6” med Wifi

Beställ Kobo Clara 2E Vattentät läsplatta 6” med Wifi på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kobo Clara 2E Vattentät läsplatta 6” med Wifi inom kategorin Läsplattor.

Produktinformation

Kobo Clara 2E är tillverkad av 85% återvunnen plast och bjuder in dig till en värld av historier, via en skarp och lättläst display. ComfortLight PRO låter dig justera ljusstyrka och färgtemperatur efter omgivningsljuset, för att vara snäll mot ögonen under dygnets alla timmar.

Läs e-böcker eller anslut ett par trådlösa hörlurar och lyssna på ljudböcker från Kobo Store. Vattentät (IPX8) och med 16 GB inbyggt minne, vilket räcker till ca 12 000 E-böcker, eller 75 ljudböcker.

Levereras med USB-C-laddkabel. För fodral, se (22752). .

Se gärna också

Kobo Nia Läsplatta 6" med wifi

Är du fast i tron om att ingenting slår känslan av att hålla en riktig pappersbok i handen? Kobo Nia återskapar och förhöjer upplevelsen med en matt, ögonvänlig skärm som kan läsas även i starkt solljus och ger dig möjligheten att anpassa läsandet till dina behov. Förstora texten, ändra ljusstyrka och slipp kånka på tunga böcker när du är på resande fot. Kobo Nia förenklar din läsupplevelse och vi varnar för att skeptikern kan bli positivt överraskad!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hardtail MTB

Hardtail MTB från Superior

Se alla produkter
Mun  tänder

Mun tänder från WATERPIK

Se alla produkter
Hållare för iPad

Hållare för iPad från Linocell

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från NEW NORDIC

Se alla produkter