Sidan innehåller annonslänkar

Kobo Elipsa Läsplatta Paket

Beställ Kobo Elipsa Läsplatta Paket på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kobo Elipsa Läsplatta Paket inom kategorin Läsplattor.

Produktinformation

Lägg vanligt papper åt sidan och tänk större med en intuitiv anteckningsupplevelse och en expansiv 10,3-tums pekskärm. Använd Kobo Stylus för att göra anteckningar i e-böcker och PDF-filer.

Dessutom kan du skapa egna anteckningsböcker där du omedelbart kan konvertera dina anteckningar till renskriven text och exportera dem från din enhet efter behov. Kobo Elipsa är din bok, anteckningsbok och bokhandel i ett, med allt du behöver för att göra verklighet av dina idéer.

Se gärna också

Kobo Nia Läsplatta 6" med wifi

Är du fast i tron om att ingenting slår känslan av att hålla en riktig pappersbok i handen? Kobo Nia återskapar och förhöjer upplevelsen med en matt, ögonvänlig skärm som kan läsas även i starkt solljus och ger dig möjligheten att anpassa läsandet till dina behov. Förstora texten, ändra ljusstyrka och slipp kånka på tunga böcker när du är på resande fot. Kobo Nia förenklar din läsupplevelse och vi varnar för att skeptikern kan bli positivt överraskad!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Energidryck

Energidryck från Monster Energy

Se alla produkter
Chin up bar  Chins rack

Chin up bar Chins rack från vidaXL

Se alla produkter
Massage roller

Massage roller från Gymstick

Se alla produkter
Kettlebells

Kettlebells från FitNord

Se alla produkter